verovali ili ne

Kažu da ga zove kasno noću, iza Vilijamovih leđa: Najnoviji trač o Kejt Midlton ostavio Britance u čudu

0

Kako tvrdi izvor, princeza od Velsa često komunicira s "personom non grata" u kraljevskoj porodici

Princ Vilijam i kejt Midlton u braku su od 2011. godine
Princ Vilijam i kejt Midlton u braku su od 2011. godinefoto: EPA / NANCY LANE / POOL

Kejt Midlton, princeza od Velsa i supruga princa Vilijama, jedna od onih koji su najpogođeniji brojnim ispovestima o mukama koje su princ Hari i Megan Markl navodno imali dok su bili "radni članovi" britanske kraljevske porodice.


Tvrdili su da je Kejt Midlton hladna, rezervisana, da je rasplakala Megan na generalnoj probi haljina za deveruše... i još mnogo, mnogo toga, iako je princ Hari insistirao na tome mu je snaha kao rođena sestra.


Kako su nedavno istakli izvori bliski Kejt Midlton, posle svega što se dogodilo, ona nema nameru da se pomiri s Harijem i Megan, ali sada su se pojavile tvrdnje da princeza i njen dever redovno komuniciraju.

 

Kejt održava kontakt s Harijem kako bi mu rekla da podigne glavu i ne opterećuje se trenutnim problemima. Harijev odnos s Kejt je ostao netaknut i njemu mnogo znači to što ona nastavlja da ga podržava, naročito u teškim trenucima kada mu ne ide – rekao je za Closer izvor.

 

Princ Vilijam, Kejt Midlton i princ Hari bili su nerazdvojni godinama
Princ Vilijam, Kejt Midlton i princ Hari bili su nerazdvojni godinamafoto: STEFAN WERMUTH / AFP / Profimedia

On tvrdi i da Kejt Midlton zove svog devera kasno noću i da je u pitanju "ljubazni gest" kojim želi da zaceli narušene odnose u porodici.


Međutim, mediji sada pišu da u tome nema ni trunke istine!


Moji izvori u Kensingtonskoj palati su mi rekli da u ovoj priči nema nimalo istine... Princeza od Velsa ne zove kasno noću princa Harija – kaže za Fox News Kinsi Skofild, novinarka koja prati kraljevsku porodicu.


Kako je ona podsetila, Kejt je jedna od onih koji su najviše propatili zbog intervjua, prinčevih memoara "Rezerva" i dokumentarne serije "Megan i Hari", u kojima je par pričao o svojim problemima.

 

Princ Vilijam, Kejt Midlton i princ Hari bili su nerazdvojni godinama
Princ Vilijam, Kejt Midlton i princ Hari bili su nerazdvojni godinamafoto: EPA / Andy Rain

– Vilijam je u velikoj meri ljut na Harija zbog toga što su on i Megan pričali o Ketrin tako kod Opre i u "Rezervi" – napominje ona. – Ketrin poštuje Vilijamova osećanja i ne bi mu radila tako nešto iza leđa.

 

 

BONUS VIDEO

Kako je Kejt Midlton pokušala da smiri princa Luija na krunisanju

 

makonda-tracker