potresno

Podlivi, modrice, prelomi: Ćerka Radmile Živković objavila jezivu fotografiju svog lica posle nesreće

0

Nakon stravičnog događaja ničega se nije sećala, nekoliko godina joj je trebalo da se oporavi 

Radmila i Bojana su doživele tešku saobraćajnu nesreću
Radmila i Bojana su doživele tešku saobraćajnu nesreću foto: Damir Dervišagić

Ćerka naše legendarne glumice Radmile Živković, Bojana Bambić odlučila je da se na današnji dan priseti stravičnog događaja koji je doživela pre 8 godina.

 

Bojana je nakon mnogo muka kroz koje je prošla, odlučila da danas podeli sa svojim pratiocima fotografiju koja je nastala u bolnici, nakon što je doživela strašnu saobraćajnu nesreću.

 

Tom prilikom ona je zadobila jezive povrede, a niko nije mogao ni da zamisli da će se tako nešto desiti. Njeno lice, svo u podlivima i masnicama zaprepastilo je mnoge. 

 

 

- Podsetnik... 10. 08. 2015. Zauvek ću moliti sve, na današnji dan, da paze kako drugi voze. Hvala Bogu - napisala je uz sliku svog lica unakaženog modricama i posekotinama.

 

Ona je ovim želela da skrene pažnju svim učesnicima u saobraćaju i upozori ih da je jako važno da vode računa o tome kako oni voze, ali i o tome kako to drugi rade. 

 

Jednom prilikom iznela je detalje saobraćajne nesreće koju je doživela u avgustu pre osam godina.

 

Bojana Bambić fotografija nakon saobraćajne nesreće
Bojana Bambić fotografija nakon saobraćajne nesreće foto: Instagram / bojanabambic

 

- Konačno sam skupila hrabrosti i snage da vam pokažem kako sam izgledala tog dana posle udesa, sa smrskanim kostima u glavi i nesvesna toga šta me čeka. Tada još nisam znala šta je sve smrskano i izvaljeno iz moje glave. Konačno sam skupila snage da ostavim ove teške godine i puno operacija iza sebe. Poenta posta je da vam moja slika bude u glavi svaki dan kada izađete na ulicu i pazite kako drugi voze - napisala je Bojana tada na Instagramu.

 

Bonus video:

 

Kako je moglo da dođe do nezgode na snimanju spota poznatog pevača pogledajte u videu koji sledi.

 

 

makonda-tracker