strašno

"Spremam se za svoju sahranu": Misica koja je poginula u 27. godini "PREDVIDELA" svoju smrt bizarnim snimkom

1

Nakon što je objavljeno da je devojka koja je trebalo da predstavlja svoju zemlju na takmičenju za Mis sveta poginula, isplivala je njena bizarna izjava

Poginula Arijana Valentina Vijera, Mis Venecuele
Poginula Arijana Valentina Vijera, Mis Venecuelefoto: arianaviera__/INstagram

Arijana Valentina Vijera (26), Mis Venecuele koja je trebalo da predstavlja svoju zemlju na takmičenju za Mis sveta u oktobru, poginula je u julu ove godine u saobraćajnoj nesreći u Orlandu, na Floridi.


Njena majka je izjavila za medije da je Arijana od umora zaspala prilikom vožnje, nakon čega je njen automobil udario vozilo koje se kretalo ispred nje.


Na lice mesta odmah je stigla ekipa hitne pomoći, koja je pokušala dva puta da oživi manekenku, ali je ona već na putu ka bolnici zvanično proglašena mrtvom.

 

Doživela je srčani udar nakon što su je oživeli – rekla je majka Arijane Vijere. – Ponovo su je oživeli, pa je preminula dok su je vozili na traumatologiju.

 


Kako javljaju venecuelanski mediji, internetom kruži tvrdnja da je misica "predvidela" svoju smrt. Naime, ona je pre nekoliko meseci podelila snimak sebe, a u opisu je napisala da se priprema za svoju sahranu.


Snimam sebe za buduću sahranu pošto sam uvek na snimcima ja, to niko drugi ne radi – napisala je ona.


Prema pisanju tamošnjih medija, Arijanin otac bio je sprečen da prisustvuje sahrani svoje ćerke jer stanuje u Peruu i nije dobio vizu za ulazak u Venecuelu sve dok nije bilo prekasno.

 

 

 

BONUS VIDEO ANDRIJANA PREDSTAVLJA SRBIJU NA MIS SVETA: Odgovara da li može da joj se desi greška DVOGLAVI ORAO

 

makonda-tracker