ostaje jaka

Od tragedije pre 5 godina nije viđena u provodu: Sanja Papić divnim povodom u Beogradu ponovo nasmejana

0

Jedna od omiljenih domaćih misica godinama živi povučeno i daleko od Srbije

foto: Kurir
foto: Kurir

Sanja Papić, nekadašnja manekenka i bivša Mis Srbije i Crne Gore, koja je ovu titulu nosila 2003. godine, izgleda kao da je vreme za nju stalo.


Ipak, iza njenog lepog i nasmejanog lica krije se mnogo bola, a ni danas ne želi da govori o smrti supruga Miše Ognjenovića.


Pet godina nakon tragedije, Sanju viđamo vrlo retko, pre svega jer više ne živi u Srbiji i već neko vreme je na Maldivima sa ćerkom, a sada se pojavila na proslavi rođenja drugog unuka Svetlane Cece Ražnatović.

 

Misica je viđena ispred vile Ražnatovića kada je dobro raspoložena stigla da proslavi rođenje malog Krstana, sina Veljka i Bogdane Ražnatović, a istakla je da je folk zvezda baka za primer.

 

Sanja Papić na proslavi rođenja Krstana Ražnatovića
Sanja Papić na proslavi rođenja Krstana Ražnatovićafoto: Kurir

Divno, Ceca je divna baka, sve radi sama, nisu joj potrebne ni dadilje, ni ništa – rekla je za Kurir Sanja Papić.


Kako je istakla, u poslednje vreme nemamo priliku često da je vidimo jer je okupirana poslom i brigom o ćerki.


Radno sam. Ćerkica raste. Tako da radim dosta, dosta vremena provodim na Maldivima i zato me nema ispred kamera. Zauzeta sam oko posla baš – objasnila je.


Okupljeni novinari pitali su manekenku i koliko joj fali pokojni suprug i ugledni advokat Dragoslav Miša Ognjanović, koji je ubijen 2018. godine u Beogradu.


Mislim da stvarno nije mesto ni vreme za ovu temu, ovde smo lepim povodom. Hvala vam prijatno – rekla je Sanja.

 

Sanja Papić i Dragoslav Miša Ognjanović bili su u braku samo godinu dana kada je on stradao
Sanja Papić i Dragoslav Miša Ognjanović bili su u braku samo godinu dana kada je on stradaofoto: Dragan Kadić

Kako su mediji ranije pisali, manekenka je rešila da napusti zemlju nakon ove tragedije. Kako je, prema tvrdnjama medija, od 2016. godine ekskluzivni direktor prodaje Turističke asocijacije ostrva Maldivi, Sanja je rešila da se preseli baš tamo.


Podsetimo, ona se za Mišu Ognjanovića udala u Parizu 2017. godine, a uskoro su dobili ćerku Laru. Već naredne godine, Sanja je doživela nezamisliv bol: njen suprug je likvidiran ispred svog stana na Novom Beogradu.


Nadam se da će posle tri godine doći do nekog pomaka u istrazi ubistva mog muža. Nažalost, njega ništa ne može da vrati, zaista je počinjen veliki greh – izjavila je ona jednom prilikom.

 

U nastavku pogledajte i njen razgovor s predstavnicima medija.

 

 

makonda-tracker