(ne)siguran u sebe?

Princ Vilijam se ne stidi ĆELAVOSTI: Usred ozbiljne priče, budući kralj se našalio na račun svog izgleda

0

Iako je uvreženo mišljenje da su članovi britanske kraljevske porodice hladni i ponekad uštogljeni, budući kralj se sad spontano osvrnuo na činjenicu da ima sve manje kose i nasmejao sve prisutne

Princ Vilijam se nije prvi put javno osvrnuo na to što gubi kosu
Princ Vilijam se nije prvi put javno osvrnuo na to što gubi kosufoto: EPA / NANCY LANE / POOL

Princ Vilijam od Velsa, sin kralja Čarlsa III i prestolonaslednik njegovog prestola, ima sjajnu komunikaciju s pripadnicima medija, ali čak ni za njega ne biste očekivali da će biti ovako duhovit, i to na svoj račun.


On je proteklog vikenda gostovo u YouTube emisiji Sorted Food, u kojoj je govorio o Earthshot nagradama, koje se dodeljuju svake godine za doprinos zaštiti životne sredine. Prvo priznanje uručeno je 2021. godine, a planirano je da svake godine nagradu – u vidu granta od milion funti – dobije petoro ljudi, do 2030. godine.


Princ Vilijam, poznat po poštovanju protokola i ozbiljnom pristupu svim temama, bio je vrlo spontan na snimanju i sve iznenadio kupivši lično burgere čitavoj ekipi, i to u jednom kombiju kod uličnih prodavaca.

 

U jednom momentu on se na simpatičan način osvrnuo na to koliko dugo radi na Earthshot nagradama.


To je inicijativa koju sam pokrenuo pre dve godine, ali smo na njoj radili četiri godine. U vreme kada smo počeli, još uvek sam imao kosu – rekao je princ od Velsa.

Ovo, inače, nije prvi put da se princ Vilijam osvrće javnost na činjenicu da gubi kosu, pa je tako prilikom posete jednom centru za oporavak zavisnika od droge i alkohola 2017. frizeru koji radi u ovoj ustanovi rekao:


Nemam previše kose, pa sa mnom nećeš imati mnogo posla.

 

Kejt MIdlton i princ Vilijam
Kejt MIdlton i princ Vilijamfoto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Pre nekoliko godina mediji su pisali da su Vilijamu duhovite šale na račun njegove kose – uključujući ono kada je njegov mlađi brat princ Hari rekao da se Kejt Midlton u cvetu mladosti udala za ćelavog čoveka. Ipak, navodno se on osećao nesigurno, pa se 2021. pisalo da je hteo da se podvrgne transplantaciji kose.


Kako se tada pisalo, njegova supruga se nije složila jer je strahovala da će se princu svi smejati ako se jednog dana iznenada pojavi s kosom, ali ga je ipak podržavala.

 

 

BONUS VIDEO Šta je Čarls rekao Vilijamu u trenutku kada ga je prestolonaslednik poljubio?

 

makonda-tracker