često ga pominje

Zašto princ Džordž "mora da se kloni strica Harija"? Oni imaju ISTORIJU zamršenog odnosa, a od jedne stvari svi strahuju

0

Princ Vilijam i Kejt Midlton upozoreni su da njihovo najstarije dete ne bi trebalo da ima posla s princem Harijem, koji je više puta pominjao dečaka u svojoj autobiografiji

Kejt Midlton i princ Džordž na Vimbldonu
Kejt Midlton i princ Džordž na Vimbldonufoto: EPA-EFE/NEIL HALL

Princ Hari, vojvoda od Saseksa i sin aktuelnog kralja Čarlsa III, jedan je od najmanje voljenih članova britanske kraljevske porodice u poslednje vreme.


Brojne ankete pokazale su da mu opada popularnost među njegovim sunarodnicima, a za to se uglavnom krive njegove brojne ispovesti o životu na dvoru, odnosu sa ocem Čarlsom i bratom princem Vilijamom, komentari na račun snahe...


Analitičari i kraljevski stručnjaci se često bave Harijem, a sada je jedna od njih uputila porodici važno upozorenje u vezi s princem.

 

Ekspertkinja za kraljevsku porodicu Anđela Levin rekla je nedavno za magazin OK! da je za princa Džordža, najstarije dete princa Vilijama i Kejt Midlton, najbolje da se kloni svog strica Harija. Kako ona ističe, vojvoda od Saseksa mogao bi da ima negativan uticaj na dečaka koji će jednog dana postati kralj, pre svega zbog stvari koje je izneo u svojoj knjizi "Rezerva".

 

princ hari na krunisanju kralja čarlsa iii
princ hari na krunisanju kralja čarlsa iiifoto: EPA-EFE/Andy Rain

Hari je pisao o tome kako se uvek osećao nevažnim u odnosu na starijeg brata, pa je simbolično nazvao svoje memoare "Rezerva" jer je verovao da je rođen samo za slučaj da Vilijamu – trenutnom prestolonasledniku – jednog dana zatreba organ. Levinova je podsetila da je princ Hari napisao i da je zabrinut da će se princeza Šarlot i princ Lui, Vilijamova mlađa deca, osećati isto.


Od to troje dece, bar jedno će završiti kao ja, kao rezerva – istakao je Hari. – I to me boli i brine.


Anđela Levin napomenula je da princ Vilijam i Kejt Midlton ne bi trebalo da se obaziru na ove Harijeve komentare.


Džordž nema disfunkcionalnu porodicu, kao što su imali Vilijam i Hari dok su odrastali, pa bi trebalo da prođe bolje – kaže ona. – Kejt i Vilijam su tu da mu pomognu. Ali on mora da se kloni Harija zbog njegovog negativnog uticaja.

 

Princ Džordž i princeza Šarlot s roditeljima
Princ Džordž i princeza Šarlot s roditeljimafoto: EPA-EFE / ANDY RAIN

Princ Hari se, inače, u svojoj knjizi požalio i da se osećao kao smetnja nakon što je Džordž rođen, da je maštao kako će on stalno biti u Vilijamovoj kući i igrati se s bratancem, ali da ga nisu zvali.

 

Za mene se podrazumevalo da ću biti pozvan u njihovu kuću u svakom momentu. Dani su prolazili i niko me nije zvao. Razumeo sam, zauzeti su, grade porodicu, možda je troje gužva, možda će se stvari promeniti kad se ja oženim... – napisao je.


Mediji su ranije pisali i da je Hari povredio svog bratanca Džordža jer je sinu dao ime Arči, koje je bilo nadimak malog princa.


Mesecima pre nego što se Megan porodila, The Sun je pisao o susretu malog princa Džordža s jednom građankom, koja je ispričala da joj se mališan predstavio kao Arči i da je objasnio da je to njegov nadimak.

 

princ džordž
princ džordžfoto: Dave Shopland / Shutterstock Editorial / Profimedia

Neimenovana žena radi kao šetačica pasa, a jednom prilikom je princa Džordža srela s bakom Kerol Midlton, kada je dečak prišao i pomazio jednog od pasa koje je vodila.


– Iz ljubaznosti sam popričala s njim i pitala sam Džordža kako se zove iako sam, naravno, znala ko je on. Na moje iznenađenje, rekao je: "Zovu me Arči", nasmejan – ispričala je ona.

 

 

BONUS VIDEO: Kako je Kejt Midlton pokušala da smiri princa Luisa na krunisanju

 

makonda-tracker