ovo nismo znali!

KLUNIJEVI SLUČAJNO OSRAMOTILI HARIJA I MEGAN: Isplivala NEOČEKIVANA izjava Džordža i Amal s kraljevskog venčanja

0

Među najzapaženijim zvanicama venčanja princa Harija i Megan Markl nesumnjivo su bili advokatica Amal i glumac Džordž Kluni

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Venčanje nekadašnje glumice Megan Markl i britanskog princa Harija privuklo je pažnju celog sveta i bio je događaj koji je okupio više svetskih zvezda. Bili su tu Dejvid i Viktorija Bekam, Serena Vilijams, Keri Maligan, ekipa serije Suits, u kojoj se Megan proslavila, a najzapaženiji su možda bili Klunijevi — glumac Džordž i advokativac Amal, zlatni par u čiji uzak krug prijatelja ne može svako da uđe.

 

Kako se sada ispostavilo, u to vreme ni Megan i princ Hari nisu bili u tom krugu. Zapravo, uopšte se nisu poznavali! Upoznali su se navodno tek na venčanju.


Kako prenosi The Sun, nekadašnja cimerka i bliska prijateljica princeze Dajane iskorisitla je jedinstvenu priliku da na venčanju popriča s Klunijevima i pitala ih otkud poznaju mladence.


Ne poznajemo ih — odgovorili su Klunijevi ljubazno.

 

1 / 8 Foto: Reuters / Pool

 

Zbog toga se na društvenim mrežama mogu videti komentari da su princ Hari i Megan pozvali glumca i advokaticu na slavlje kako bi se zbližili i prijateljili.

 

Međutim, navodno su Džordž, Amal, Hari i Megan danas u prijateljskim odnosima, a nekoliko meseci nakon kraljevskog venčanja vojvoda i vojvotkinja od Saseksa bili su gosti Klunijevih u njihovoj vili na jezeru Komo. Dame su veći deo vremena provodile pored bazena, dok je Hari viđen kako sa svojim domaćinom razgleda njegovu kolekciju motora.
 

 

makonda-tracker