VELIKA radost

Organizovala raskošnu zabavu i objavila LEPE VESTI: Serena Vilijams okupila goste i objavila kog je POLA BEBA

0

Svoju sreću podelila je sa prijateljima i porodicom 

Serena Vilijams otkrila pol druge bebe
Serena Vilijams otkrila pol druge bebefoto: Instagram / serenavilijams

Američka teniserka, jedna od najboljih na svetu, Serena Vilijams, nedavno je objavila vest da je trudna sa svojim drugim detetom. Ona i njen suprug Aleksis Ohanijan čekaju svoje drugo dete, a teniserka nije mogla da se suzdrži, a da svima ne kaže kog je pola beba.

 

Za tu priliku napravila je veliko raskošno slavlje i okupljenim zvanicama rekla da je i ovog puta u pitanju devojčica. 

 

Par nije štedeo na ovom događaju koji je organizovan na otvoreno. Sve je bilo optočeno balonima, šarenim aranžmanima i drugim dečijim rekvizitima, a najviše pažnje privukao je natpis "Naša sledeća velika avantura".

 

 

Oni gostima nisu hteli da otkriju ništa, pa su baloni bili u boji duge, a torta u žutoj boji. Nakon što su isekli tortu uz pratnju DJ-a, usledio je trenutak istine - dronovi su svetlima na noćnom nebu ispisali 'It's a girl!' ('Devojčica je!').

 

 - Malo sam nervozna jer nemam nikakav plan za nepredviđene situacije ako se ispostavi da će ipak biti dečak - priznala je teniserka kroz smeh.

 

 

Serena je više puta u javnosti govorila o tome da voli što ima žensko dete i da se nada da će i druga beba biti devojčica, što pokazuje i njen stajling uoči zabave. 

 

Nosila je ružičasto-belu prugastu suknju i belu majicu ispod koje se već uveliko nadzire njen trudnički stomačić.

 

 

Svoju drugu trudnoću Serena je otkrila još tokom Met Gali, a ona i njen suprug koji su u braku 5 godina već imaju jedno dete, takođe devojčicu. 

 

Bonus video:

 

Kako Serena provodi vreme sa ćerkicom i svojom sestrom pogledajte u videu koji smo izdvojili za vas:

 

makonda-tracker