protiv gena se ne može

Ana je plod afere koja se desila na stepenicama i trajala je 5 minuta: Vanbračna ćerka poznatog sportiste je njegov KLON

0

Iako je u početku loše govorio o njoj, sada je jasno da su otac i ćerka, jer liče kao jaje jajetu 

Ćerka Borisa Bekera je njegova kopija
Ćerka Borisa Bekera je njegova kopija foto: EPA / IAN LANGSDON

Poznati sportista  Boris Beker ćerku Anu je dobio sa Anđelom Ermakovom sa kojom je, prema pisanju medija, imao kratku aferu u londonskom hotelu "Nobu".

 

Ona je ostala trudna i rodila se devojčica  Ana, koju je Beker često opisivao teškim rečima. On je govorio da je ona samo plod afere koja je trajala pet minuta i da se desila na stepenicama hotela, a ne u tolaetu kako su mediji prvobitno objavljivali.

 

Da li je ovakav stav prema biću koje je deo njega bilo posledica činjenice da je sa Anđelom stupio u odnos dok je bio u braku sa suprugom Barbarom sa kojom ima sinove Elijasa i Nou ostaje nejasno, ali ono što je iz godine u godinu sve jasnije jeste činjenica da je Ana izrasla u prelepu ženu koja svojim likom neodoljivo podseća na oca.

 

 

Nakon što se saznalo za aferu Bekera se razveo, a kako je napisao u autobiografiji, trudi se da ima što bolji odnos sa ćerkom Anom. Boris je nakon razvoda bio u vezi sa Lili Beker sa kojom ima sina Amadeusa. U vezi je sada sa Lilijen de Kavaljo koja pomno prati trendove, sa kojom letuje u Milanu.

 

Ćerka Borisa Bekera koja sada ima 23 godine postala je jedna uspešna mlada 

žena, čije ime se sve češće može čuti u modnim krugovima. 

 

Nedvno je na jednoj modnoj reviji izgledala neverovatno pokazavši svoju senzacionalnu figuru. 

 

Ipak, ono što je mnogima privuklo pažnju jeste činjenica da veoima liči na svog oca.

 

Boris je prvobitno odbio da prizna očinstvo svoje ćerke pre nego što je DNK test kasnije potvrdio da je on otac. Bivši teniser je rekao da je njegov brak sa manekenkom Barbarom Feltus razoren nakon što je ona stalno spominjala činjenicu da je on dobio dete nakon kratkog susreta u Nobuu.

 

 

 

 

 

makonda-tracker