dugo nije želeo da je prizna

Prevario je trudnu suprugu, 9 meseci kasnije saznao da je postao OTAC: Ovo je prelepa vanbračna ćerka slavnog tenisera

0

"To nije bila afera, to je bio odnos od 5 minuta", napisao je u svojim memoarima Boris Beker objašnjavajući da je imao intimne odnose sa konobaricom na stepenicama.

Ana Ermakova
Ana Ermakova foto: MATTHIAS BALK / AFP / Profimedia

Juče je u Minhenu održana premijera Fashion Freak Show Žan Pol Gotjea, a među najzapaženijima je bila i manekenka Ana Ermakova.

 

Na crvenom tepihu joj se pridružila majka Anđela Ermakova, a 23-godišnja manekenka je u stilu starog doba Holivuda prošetala predivnu zlatnu prozirnu haljinu za zadivljujućim ukrasima koja se savršeno uklopila uz njenu riđu kosu.

 

I možda mnogima neće biti na prvi pogled poznato njeno ime, ali sigurno vam je lik odnekud poznat.

 

Kako kažu, ona je preslikani otac, a to je čuveni teniser i trener Boris Beker.

Međutim,samo njeno rođenje je izazvalo veliki skandal, a njeno začeće se dogodilo pod neobičnim okolnostima.

 

Kako je Boris Beker priznao u svojoj autobiografiji, on je imao seksualne odnose sa konobaricom Angelom Ermakovom, koja je bila i uspešna manekenka i to samo nekoliko sati nakon njegova trudna supruga, Barbara, otišla u bolnicu zbog kontrakcija.

 

Za to vreme se bivši šampion Vimbldona tešio sa nekoliko piva, a potom je posetio restoran Nobu u Londonu.

Tamo je Boris upoznao gospođicu Ermakovu, a nakon pet minuta razgovora, otišli su u "najmračniji ugao" restorana i došlo je do intimnih odnosa.

 

- Ne znam da li je toalet bolje mesto, ali mi smo to uradili na stepenicama. Mediji su preneli kako smo smo imali odnos na stočiću u toaletu, ali tamo stola nije bilo. To nije bila afera, to je bio odnos od pet minuta - otkrio je bivši trener drugog tenisera sveta.

 

Boris tvrdi da o tom susretu nije više razmišljao dok mu nije stigao faks osam meseci kasnije u kancelariju u Minhenu od Angele Ermakove koja mu je rekla daje postao otac.

Ana Ermakova sa majkom Angelom.
Ana Ermakova sa majkom Angelom.foto: POL / SplashNews.com / Splash / Profimedia

- Naravno da sam zapamtio to veče. Ali zaboga, nisam mislo da ovo može da bude istina - objasnio je u svojoj knjizi.

 

Bivša teniska zvezda otkrila je da je tada angažovao privatne detektive da prate konobaricu, ali ih je opozvao i odlučio da prihvati očinstvo, mnogo pre nego što je kasnije tajni DNK test potvrdio da je on zaista otac Ane, koja sada ima 23 godine.

 

Gospođa Beker je u međuvremenu bila „iznenađena“, ali „ne i histerična“ nakon što je saznala za neverstvo svog muža

- To me je stavilo na prve umesto na poslednje strane novina i uništilo je moj brak s Barbarom iako bi on verovatno svakako bio okončan. Ali dobio sam ćerku, predivnu mladu ženu koju volim otkako je rođena. Stidim se zbog načina na koji se sve desilo i što sam rasturio porodicu. Anina majka i ja smo postali roditelji, a da nismo bili ništa jedno drugom pre toga-  napisao je Beker u svojim memoarima 

 

BONUS VIDEO

 

Iva Štrljić o kolegama koja su deca poznatih 

 


 


 

 

makonda-tracker