glamur i elita

Zbog njihovog venčanja je PREKINUT i Dnevnik: Zaboravljena NAJLEPŠA fotografija sa svadbe Lepe Brene i Bobe Živojinovića

1

Lepa Brena i Boba Živojinović su jedan od najskladnijih parova na našoj javnoj sceni, a njihova ljubav traje tri decenije.

foto: Instagram
foto: Instagram

Lepa Brena je regionalna zvezda koja je svojom pojavom tih godina unela novu energiju i pravu pometnju. Njeni koncerti su bili najposećeniji, a popularnost je dostigla velike visine.

 

Sa druge strane, Slobodan Boba Živojinović je uspešan sportista, teniser, koji je jedini Srbin, uz Nenada Zimonjića, a da je bio prvi na svetskoj rang listi u dublu.

 

Brena i Boba su važili za jedan od omiljenih parova, a njihova svadba je bila glamurozna. Venčali su se 7.decembra 1991. godine u nekadašnjem hotelu Interkontinental, a svadbi je prisustvovalo 500 zvanica.

 

Ova svadba je specifična sa više aspekata. Među okupljenima je bila sama elita i dosta ljudi iz poslovnog sveta, direktor "Diskotona" Nenad Bilić i Stanko Terzić, tadašnji direktor PGP RTB-a, kao i direktor Republičke direkcije za robne rezerve sa suprugom poznatom imitatorkom Biljanom Ristić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LEPA BRENA (@lepabrenadiva)

Kumovi su bili Boris Beker i Jon Cirijaka, a mladenci su od njih dobili skupoceni mercedes, a zanimljiv je i detalj da je Dragana Mirković na ovoj svadbi uhvatila bidermajer.

 

Ovo slavlje će ostati upamćeno i po 650 različitih vrsta jela i mladenačkoj torti na  pet spratova sa jestivim reketom i gramofonskim pločama. Lepa Brena je nosila venčanicu Dior koja je bila specijalno dizajnirana za nju, a njihovo venčanje je prekinulo Dnevnik 2, kako bi se mladenci uključili u program.

 

Pojedini natpisi su bili i o poklonima. Pričalo se da je na njihovu kućnu adresu stiglo preko 4.000 pisama, a pojedini su pričali i da je samo jedna umetnička slika koju su dobili Brena i Boba, koštala koliko pola svadbenog veselja.

 

 

makonda-tracker