spašavaju brak?

Nakon odluke da naprave pauzu - SELIDBA? Megan Markl i princ Hari doneli odluku koja bi mogla da im SPASE BRAK

1

Nakon priča o bračnim problemima  stižu nove vesti iz porodice nekadašnjeg kraljevskog para 

foto: EPA-EFE/ROSA WOODS / POOL
foto: EPA-EFE/ROSA WOODS / POOL

Prema izveštajima, princ Hari i Megan Markl „razmišljaju o selidbi“ skoro tri godine nakon što su se nastanili u svojoj luksuznoj vili u toskanskom stilu u Montesitu.


Princ Hari i Megan Markl su najavili da se presele u novi grad nakon što već duži vremenski period pokušavaju da pronađu odgovarajući dom.

 

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa svili su svoje porodično gnezdo u maloj enklavi Montesito 2020. godine, kada su kupili vilu sa 15 spavaćih soba za sebe i svoju decu.

 

 

Ali par sada želi da bude bliže gradu koji bi Megan često posećivala kao dete, pa se trude da nađu imanje bliže obali okeana.

 

Insajder je za US Weekly rekao da princ Hari i Megan "vole svoj život" u Montesitu, ali da se "osećaju malo udaljeno od grada".

 

Dodali su da Megan voli da bude blizu mora i da je blizina obale ključna stvar za njih bila i kada su tražili svoj prvi dom daleko od Velike Britanije.

 

- Ona voli da bude na plaži, zbog čega su ona i Hari odlučili da se presele u Montesito - rekao je dobro obavešten izvor.

 

Nova odluka Megan i Harija mnoge je iznenadila
Nova odluka Megan i Harija mnoge je iznenadila foto: Nathan Denette / PA Images / Profimedia

 

Priznali su da "ništa nije odlučeno", ali da je ideja da se njihova četvoročlana porodica preseli u Malibu "definitivno ono što planiraju".

 

Hari i Megan su se preselili u Montesito ubrzo nakon što su potvrdili da će se povući sa svojih zvaničnih kraljevskih uloga.

 

Par je privremeno živeo u kući glumca i reditelja Tajlera Perija, koji im je ponudio podršku nakon što su otišli iz Velike Britanije.

 

U dokumentarcu Hari i Megan, vojvoda je rekao:

 

- Niko nije znao da smo tamo. Bili smo tamo šest nedelja i niko nije znao. Moja porodica je i dalje mislila da sam u Kanadi.

 

Da li je ovo očajnički potez kojim pokušavaju da spasu brak?
Da li je ovo očajnički potez kojim pokušavaju da spasu brak? foto: EPA-EFE/CRAIG GOLDING

 

Pored toga što je živahniji, Malibu ima posebnu vezu sa Harijevom pokojnom majkom Dajanom, princezom od Velsa.

 

Prema njenom bivšem batleru Polu Barelu, Dajana je razmišljala o preseljenju u kalifornijski grad nakon razvoda od kralja.

 

Tvrdio je da je kraljevska porodica želela da njeni sinovi Vilijam i Hari provedu deo godine u Sjedinjenim Državama kako bi iskusili život daleko od reflektora.

 

- Kuća je trebalo da bude u Malibuu... Video sam planove. Seli smo na pod, raširili sve mape i raspored kuće - rekao Barel.

 

Ovaj potez nekadašnjeg kraljevskog para mnogi su protumačili kao njihov očajnički potez da spasu brak. Da li je tako ostaje nam da vidimo u danima koji su pred nama. 

 

Zašto su svetski poznati mediji povukli podkast poznatog kraljevskog para podledajte u videu koji sledi.

 

Bonus video:

 

 

makonda-tracker