igra sudbine

Tad su se OBOŽAVALI i maštali da OSTARE zajedno: Ovako je izgledala Sonja Vuksanović u spotu Željka Šašića pre 24 godine

0

Kako je izgledala Sonja Vuksanović u spotu Željka Šašića?

sonja vuksanović bila je glavna zvezda spota čuvene pesme bivšeg supruga
sonja vuksanović bila je glavna zvezda spota čuvene pesme bivšeg suprugafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Popularna dizajnerka Sonja Vuksanović poznata je kao fatalna za pevače. Ona je godinama bila u braku najpre s pevačem Željkom Šašićem, za koga se udala jako mlada, kad je imala svega 18 godina.

 

Sonja je potom postala supruga folkera Ace Lukasa, a pre dve godine se pisalo i o njenoj vezi s njihovim turskim kolegom Ozkanom Šenom.

 

Sonja je u braku sa Šašićem bila punu deceniju, a zajedno imaju ćerku Sofiju, koja je majčina slika i prilika i koja je stekla svoju popularnost.

 


Malo je poznato da je Šašićeva bivša supruga, u danima njihove velike ljubavi, bila zvezda njegovog spota za pesmu "Ona je priča života moga", koju je, prema pisanju medija, Željko posvetio upravo Sonji.

 

U spotu je Sonja nosila plavu periku i vrlo jaku šminku, pa mnogi ni dan-danas ne znaju da je to ona. Segment spota gde Sonja skida periku i ide da vara Željka svima je ostao urezan.

 

1 / 6 Foto: Youtube Printscreen

 

Igra sudbine je bila takva da se kasnije Sonja zaljubila u kolegu svog muža Acu Lukasa i zasnovala novu porodicu, a kao da je ovaj spot naslutio da njihova ljubav neće opstati...

 

Ovako Sonja izgleda danas, pa procenite koliko se procenila:

 

BONUS VIDEO:

 

makonda-tracker