da li ste znali?

Svi su mislili da je SOFIJA ŠAŠIĆ — ali to nije tačno: Ovako se ZAPRAVO zove ćerka Željka Šašića i Sonje Vuksanović

6

Sofija Šašić, ćerka Sonje Vuksanović i Željka Šašića, odavno je postala prepoznatljiva na domaćoj javnoj sceni zahvaljujući slavi svojih roditelja, a ona je krenula i majčinim stopama i posvetila se dizajnu. Ipak, jedan podatak o njoj malo ko je znao.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Popularna dizajnerka Sonja Vuksanović poznata je kao fatalna za domaće pevače, budući da je najpre zarobila srce Željka Šašića, za koga se udala kad je imala svega 18 godina, a potom je osvojila i Acu Lukasa.

 

Malo je poznato da je Šašićeva bivša supruga, u danima njihove velike ljubavi, bila zvezda njegovog spota za pesmu "Ona je priča života moga", koju je, prema pisanju medija, Željko posvetio upravo Sonji.

 

 

Kruna ljubavi Sonje i Željka jeste ćerka Sofija Šašić, koja se bavi dizajnom, te je očito da je njeno otpočinjanje karijere u svetu mode i svojevrsno kretanje majčinim stopama.

 

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Ona je veoma popularna na društvenim mrežama, a kako je odgovarala na pitanja pratilaca na Instagramu, otkrila je tom prilikom jedan manje poznat podatak o sebi.

 

Naime, jedan od pratilaca ju je upitao zbog čega ima dva imena, što je ćerka pevača Željka Šašića detaljno obrazložila, uz fotografiju pasoša. Ona nije jedina, pa, tako, i ćerka Zdravka Čolića nikada ne ističe koje je njeno puno ime u javnosti.

 

Rođena sam u Nemačkoj. Tamo je normalno da imaš dva imena, i po želji mojih roditelja, odlučili su tako. Kao što vidite po dokumentu, ime mi se stvarno piše "Sophia", a ne Sofija — rekla je ona i dodala da njeno puno ime, zapravo, glasi Sophia Laura.

 

1 / 9 Foto: Instagram Printscreen

 

 

makonda-tracker