možete li da ih zamislite?

OBE SU SVE POPULARNIJE: Evo koje dve glumice bi mogle da glume Sonju Vuksanović u NOVOJ SERIJI o Aci Lukasu

3

Sprema se nova serija o pevaču Aci Lukasu, a u opticaju za glavne uloge jesu popularna imena domaćeg glumišta

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Domaći mediji javljaju da je u pripremi serija o Aleksandru Vuksanoviću, poznatijem kao Aca Lukas, a zvaće se "Kafana na Balkanu".

 

Još 2019. godine pisalo se kako su u trci za ulogu Lukasa Gagi Jovanović i Srđan Žika Todorović, ali i da će mnoge tajne iz njegovog života biti otkrivene.

 

Serija "Kafana na Balkanu", o životu i karijeri Ace Lukasa, uskoro će početi da se snima, a producent Saša Mirković u potrazi je za glumcima koji će tumačiti likove iz pevačevog života.

 

1 / 6 Foto: Marina Lopičić

 

Navodi se da će lik pevačevog oca, Vuksana Vuksanovića, najverovatnije tumačiti glumac Mima Karadžić, a posebno je intrigantno pitanje ko će odglumiti pevačevu bivšu suprugu Sonju Vuksanović.

 

Kako izvor navodi za domaće medije, dve poznate glumice su u trci: Tamara Dragičević i Teodora Bjelica.

 

 Jedna od njih dve će najverovatnije dobiti ulogu Sonje, koja će u seriji, kao i u filmu, biti prilično zastupljena ― kaže izvor i dodaje da su i sa Tamarom i sa Teodorom obavljeni prvi razgovori.

 

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Pošto još nije poznat datum početka snimanja "Kafane na Balkanu", a nije obavljena ni prva proba za ulogu Sonje, nije poznato koja je glumica bliža da preuzme značajno mesto kao Lukasova bivša draga.

 

 

makonda-tracker