šuška se

Sofija Šašić ponovo U VEZI SA FUDBALEROM? Dva meseca je živela s njegovim kolegom, a onda se sve preokrenulo

0

Novi poznati par na našoj javnoj sceni navodno čine ćerka Željka Šašića i zgodni sportista

Sofija Šašić ponovo u ljubavi s fudbalerom?
Sofija Šašić ponovo u ljubavi s fudbalerom?foto: Antonio Ahel/ATAImages

Sofija Šašić, ćerka pevača Željka Šašića i njegove bivše supruge Sonje Vuksanović, odnedavno je ponovo zaljubljena, pišu domaći mediji.


Prema tvrdnjama Kurira, ona je u vezi s Milanom Perendijom, nekadašnjim fudbalerom, a njihova veza navodno traje tek nekoliko meseci.


Par se obično viđa van Beograda, kaže za pomenuti list izvor blizak paru, a bivši sportista i Sofija ne kriju vezu, pa tako Milan na Instagramu deli njihove zajedničke fotografije.


Milan i Sofija pre nekoliko nedelja bili su u Barseloni na odmoru, gde su proveli desetak dana, dodaje izvor, a onda su došli u Beograd i zajedno su ih viđali u prestoničkim lokalima i dok su šetali gradom.

 

Navodno je novi dečko Sofije Šašić bivši fudbaler Milan Perendija
Navodno je novi dečko Sofije Šašić bivši fudbaler Milan Perendijafoto: Instagram, Printscreen

Navodno se trenutno njih dvoje nalaze na Zlatiboru gde uživaju u zimskim čarima.


Podsetimo, Sofija Šašić je i ranije bila u ljubavi sa fudbalerom, kada je imala ozbiljnu vezu sa srpskom fudbalskim reprezentativcem Nemanjom Radonjićem.

 

Mediji su pisali da je par planirao zajednički život u Francuskoj, ali se zbog pandemije virusa korona Radonjić vratio u Beograd, pa su tu počeli da žive zajedno.


Bili su "osuđeni" jedno na drugo 24 sata dnevno i tad je Sofija shvatila da u njihovoj vezi nešto ne štima. Najburnija svađa desila se kad je videla da je njen dečko lajkovao fotografije brojnim drugim devojkama na Instagramu. Napravila je ljubomornu scenu, spakovala je stvari i otišla kod svoje majke Sonje – tvrdio je tada izvor blizar paru.

 

Reprezentativac Nemanja Radonjić ranije je bio u vezi sa Sofijom Šašić
Reprezentativac Nemanja Radonjić ranije je bio u vezi sa Sofijom Šašićfoto: Instagram

Par je nakon toga raskinuo, a izvor je tvrdio da je u sve upletena sportistina majka, koja nije bila oduševljena njegovom devojkom.


Nemanjina majka je otvoreno pokazivala da ne voli Sofiju. Bila je ubeđena da ona želi samo bogato da se uda, iako su Sofija i Nemanja tokom veze delili sve troškove. Tačno je da on zarađuje neuporedivo više od Sofije, čak 2.000.000 evra godišnje, ali ona oduvek ima svoj dinar od modne linije koju je kreirala i od reklamiranja raznih brendova na Instagramu. Osim toga, tata Željko Šašić i očuh Aca Lukas su oduvek slabi na nju, pa su joj kupovali najskuplje stvari i davali dobar džeparac – rekao je tada izvor i tvrdio da je fudbaleru majka često govorila da nađe drugu devojku.

 

 

makonda-tracker