voleo ga je

"Bio je LAŽNI PRIJATELJ": Željko Šašić ne krije kako se osetio kada je saznao da je Aca Lukas u vezi s njegovom bivšom

0

Pevači Aca Lukas i Željko Šašić godinama su bili prijatelji, pa su mnogi bili iznenađeni kada se pročulo da je Lukas u vezi s bivšom suprugom svog kolege, a kasnije ju je i oženio

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Pevač Željko Šašić bio je gost u emisiji "Sceniranje" na Kurir TV, gde je pričao, između ostalog, o svom prekinutom prijateljstvu s Aleksandrom Vuksanovićem, poznatijim pod imenom Aca Lukas.


Družili smo se Lukas i ja. Više sam ja kapirao njega kao prijatelja, nego on mene. Bio je lažni prijatelj. Iz njegovog ponašanja bilo je teško zaključiti da će biti takav kakav je ispao posle. Voleo sam ga ko prijatelja, on je uvek bio nestašan, uvek sam mu bio glas savesti. Čudni su to likovi. To je bilo šokantno za mene, kad sam saznao za njega i Sonju, ali smo svi nastavili svoje živote. Ja njegovu ženu nisam gledao. S tim njegovim okruženjem je bilo teško raspravljati se. S njim mogu da se pomirim, ali da se družim neću. Mi smo i razgovarali o stvarima o kojima je trebalo da se razgovara, dok ste vi novinari mislili da smo u sukobu ― rekao je Željko.

 


On se prisetio i kako je počela njegova ljubav sa Sonjom. Kako je istakao, već na samom početku karijere ju je upoznao u Nemačkoj.


Moja prva turneja u Nemačkoj je krenula baš iz tog grada gde je Sonja živela. Tamo smo počeli da se viđamo i malo-pomalo rodila se ljubav, a posle i Sofija ― ispričao je pevač.


Sonja se, inače, 1998. godine pojavila u njegovom spotu za pesmu "Ona je priča života moga", koju je, prema pisanju medija, Željko posvetio upravo supruzi.

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Bio sam protiv toga da se ona meša u moj posao, ali je imala želju da bude u mom spotu, to sam shvatao isključivo profesionalno. Dobro se snašla. Tad je bila mlada i zgodna, verovatno je htela da ima neku uspomenu ― rekao je on.


Željko je otkrio i zbog čega je došao kraj njihovom braku. Kako ističe, nije joj bilo lako, a Sonja i on su sasvim različite ličnosti.


Bila je jako ljubomorna i nezgodna. Nije bilo lako biti devojka Željka Šašića u to vreme. Različite smo ličnosti, imamo različite želje i potrebe. Zbog tih različitosti ljudi se i razvode. Svako ima neka svoja očekivanja od partnera u bračnoj zajednici. Nije ni bitno ko je kriv, živi smo i zdravi. Nismo mogli da se dogovorimo, a najgore je to kad sa nekim treba da živiš u četiri zida, a da to nije neka atmosfera koja treba da bude. Svako je sebi dao neku drugu šansu. Ne znam ko je tu više dobio a ko izgubio. To su bili trenuci koji ne vode ka dobru. Moramo sebe terati da idemo napred, nije kraj sveta. Nemam nikakav odnos sa Sonjom, niti kontakt ― objasnio je.
 

 

makonda-tracker