iskren

Misli da ga ćerka ne doživljava KAO RODITELJA: Željko Šašić priznao istinu o odnosu sa Sofijom — i nije bajkovita

0

Pevač Željko Šašić otvoreno je govorio o komplikovanom odnosu sa svojom jedinicom Sofijom, pa otkrio malo poznate detalje...

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Pevač Željko Šašić (52) na estradi je gotovo 30 godina! 

 

Njegovo prisustvo na šou-biznis sceni obeležili su hitovi, promene imidža, ali i brojne kontroverze koje su pratile njegov ljubavni život.

 

Dok je gostovao u emisiji Milizam, Šašić je istakao da nije izmišljao skandale koji su ga pratili, već smatra da je to povezano sa ženama sa kojima je bio u ljubavi. Željko je govorio iskreno o svom odnosu sa ćerkom Sofijom, koju je dobio u prvom braku sa Sonjom Vuksanović.

 

 

— Moja ćerka je dete koje je odrastalo u sredini gde je bilo neminovno da bude na medijskom piku. Da se nisam razveo, ona ne bi bila u toj situaciji — počeo je priču pevač.

 

1 / 11 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Nisam znao kako da se borim protiv toga. Ona se danas bavi poslom koji je vezan za medije i ako može to da kontroliše, neka joj je srećan put. Kada joj se desi neki skandal, mene ne pita za savete, verovatno pita neke druge. Tešim sebe da svako plaća neku cenu svojih odluka. Naš odnos je danas jako čudan i to mi smeta jer se ne razumemo. Mislim da me ćerka nije doživela kao roditelja i kao nekoga ko brine. Bio sam i ja u tim godinama, ali neću dozvoliti sebi da ne budem tata  jer šta ću onda biti?! — rekao je Šašić.

 

Željko Šašić
foto: Zorana Jevtić

 

 

makonda-tracker