ne odustaje

Zašto Saša i Milan neće prisustvovati venčanju Pikeovog brata? Šakira donela odluku koja je Đerara koštala živaca

0

Klauzula u sporazumu između dve strane

Zašto Šakirina deca neće biti na venčanju ujaka?
Zašto Šakirina deca neće biti na venčanju ujaka?foto: Shutterstock / Frederic Legrand - COMEO

Bivši centaršut Barselone Đerar Pike nedavno je primećen na aerodromu u Majamiju sa decom koju je dobio u vezi sa kolumbijskom pevačicom Šakirom.

 

Milan i Saša su viđeni kako drže oca za ruku dok su se sa majkom vraćali u Majami nakon nekoliko dana provedenih u Španiji. Pike je tražio Šakirinu dozvolu da deca prisustvuju predstojećem venčanju njegovog brata, koje će se održati 23. jula.

 

Iako je ovo veoma važan trenutak za Pikeovu porodicu, poznata pevačica je odmah odbacila Đerarovu ideju. Kako piše Marca, ona je odbila da dozvoli deci da prate svog oca na venčanje svog ujaka.

 

 

Šakira je odlučila da ne produži njihov boravak u Barseloni dalje od onoga što je prvobitno dogovoreno.

 

Prema rečima novinara Pepea del Reala, koji je podelio informacije o „El programa de Ana Rosa“, u sporazumu o razdvajanju koji su potpisali Šakira i Pike postoji klauzula koja diktira ko može da boravi u kući i da bude sa decom.

 

Ovu klauzulu je primenila Šakira kako bi zaštitila dobrobit svoje dece i osigurala da pojedinci koji možda samo prolaze kroz život njihovog oca ne budu uključeni u njihove živote.

 

Šakira nije dozvolila deci da produže boravak u Španiji
Šakira nije dozvolila deci da produže boravak u Španiji foto: Mega / SplashNews.com / Splash / Profimedia

 

- Pike je uložio sve napore da postigne dogovor sa Šakirom kako bi ona to dozvolila, ali problem je u tome što ga je obavestila da u sporazumu stoji da njegov sadašnji partner, osim ako se ne dogovore obe strane, ne može da deli isti prostor sa decom - objasnio je novinar.

 

Ovom prilikom, kada je Pike stigao sa decom, njegova sadašnja partnerka Klara Čija preselila se u kuću svojih roditelja. Umesto da deli istu kuću, ona je ostala van nje.

 

- Ako Šakira ostavlja decu sa mnom, ne mogu dovesti svoju sadašnju partnerku - rekao je on. 

 

 

makonda-tracker