ispunio je supruzi želju

I dok drugi daju milionske cifre za hotel, vile i jahte oni to rade ovako: Đokovići otputovali na ODMOR IZ SNOVA

1

Kad biraju uživanje, biraju prirodu i neke nove, do sada neispitane predele 

Đokovići otišli na godišnji odmor
Đokovići otišli na godišnji odmor foto: Instagram / jelenadjokovicndf/

Naš čuveni teniser Novak Đoković i njegova supruga Jelena Đoković odlučili su da se nekoliko dana opuste i uživaju u čarima prirode.

 

Iako su mnogi mislili da će ovaj, mnogima omiljeni, par otputovati negde na neku daleku destinaciju poput Maldiva, Tenerifa i sličih destinacija, Novak i Jelena su odabrali nešto poptuno drugačije.

 

Oni su otišli na putovanje kroz Portugal i Azorska ostrva, autonomnu pokrajinu Portugala koja se nalazi u sred Atlantika.

 

 

Trepćeš i život ide… na na na na… ovo je bila moja rođendanska želja - Azori šetanja sa mojim vitezom i pogledom na prelepe delfine - napisala je Jelena u objavi koju je postavila na društvenoj mreži Instagram. 

 

Kao što se na videu može videti Jelena i Novak uživaju na proputovanju kroz Portugal uživajući u prelepoj prirodi, šetajući kroz nepristupačne predele obrasle gustim rastinjem, a more, more mogu samo da gledaju, pošto je predeo neuređen, a plaža izgleda kao iz najstrašnijih filmova.

 

Osim toga, čini se da im vreme nije baš naklonjeno, pa umesto da se sunčanu na nekoj prelepoj plaži njih dvoje se u kabanicama kreću kroz obrasle puteljke Azorskih ostrva. 

 

Njih dvoje su se potom vozili čamcem, a pratio ih je niko drugi do jato delfina, koji su pored čamca iskakali iz vode, a Jelena nije mogla da sakrije svoje uzbuženje zbog prizora koji se ukazao ispred njenih očiju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

 

U jednom trenutku, vidimo Jelenu kako trči, a možda najlepši prizor jesu njih dvoje zagrljeni dok prave selfi u želji da trenutak ovog izazovnog putovanja sačuvaju od zaborava. 

 

 

makonda-tracker