ovakve ih nismo videli

Ne vidimo ih često zajedno, ali... Fotografija Jelene i Dijane Đoković koja otkriva TAJNU njihovog odnosa

0

U kakvim su odnosima Jelena i Dijana Đoković?

u kakvim su odnosima dijana i jelena đoković?
u kakvim su odnosima dijana i jelena đoković?foto: Amir Hamzagic ATAImages

Možda deluje da o životu Novaka Đokovića nema šta nepoznato da se kaže, uvek ostaju porodični detalji i odnosi koji mnoge intrigiraju, a o kojima se ne zna mnogo. Mada je dobro poznato da su Novak i Jelena Đoković već godinama u braku i da žive ljubavnu bajku, kao i da imaju dvoje dece, Taru i Stefana, malo toga se zna o odnosu Jelene s njenom svekrvom Dijanom Đoković.

 

O odnosu snahe i svekrve nagađalo se mnogo toga, ali jedno je bilo sigurno: ovo su dve od tri najbitnije žene u Novakovom životu.

 

Mada nema mnogo njihovih zajedničkih fotografija, mnogi su iz njihovih reči, pokreta, mimike pokušavali da razluče da li je njihov odnos prijateljski i skladan ili su na ratnoj nozi.

 

Međutim, jedna fotografija otkriva kako se one zaista slažu! Jelena i Dijana uslikale su se tokom proslave u restoranu, gde se slavio Novakon uspeh, kada je zvanično postao jedini teniser u istoriji belog sporta koji je osvojio 23 gren slem titule.

 

dijana đoković je jedna od najvažnijih žena u novakovom životu
dijana đoković je jedna od najvažnijih žena u novakovom životufoto: Antonio Ahel/ATAImages

Jelena je Dijani sedela u krilu, a obe su bile nasmejane od uha do uha, srećne i ponosne! Ovim je definitivno stavljena i tačna na priče da nisu u dobrim odnosima.

 

jelena i dijana đoković nasmejane i srećne
jelena i dijana đoković nasmejane i srećnefoto: Instagram

 

makonda-tracker