savršeno za leto

Košta 140+ evra, trendi je i NEODOLJIVA! Obuća za đuskanje kojom je Jelena Đoković podsetila zašto obožavamo njen stil

0

Jelena Đoković zamenila je poslovni stajling vrlo ležernom street style kombinacijom, a najviše pažnje privukle su njene neobične patike

Jelena Đoković na koncertu Lepe Brene i Senide
Jelena Đoković na koncertu Lepe Brene i Senidefoto: Antonio Ahel/ATAImages

Jelena Đoković, supruga Novaka Đokovića i direktorka fondacije koja nosi njegovo ime, jedna je od najbolje odevenih žena na našim prostorima, a to iznova pokazuje u baš svakoj prilici.


Navikli smo da Jelenu viđamo u business casual modnim izdanjima, najčešće u poslovnim pantalonama i šik bluzama s blejzerima, ali sada je pokazala da odlično pliva i u street style modi.


Pre nekoliko večeri, Jelena je uživala u koncertu na kom su glasove i snage ukrstile jugoslovenska muzička diva Lepa Brena i regionalna senzacija Senidah, a odabrala je trendi stajling savršen za đuskanje. Za to joj je bila potrebna udobna obuća, a njen izbor bile su nesvakidašnje bele patike koje su izazvale pravu pomamu među influenserkama.

 

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATA Images


U pitanju je beli model nazvan Street Mickey koji krasi vintidž ilustracija Mikija Mausa sa strane, dok je njegovo ime ispisano na masivnom đonu, a patike su ukrašene i crvenim detaljima iznad pete i oko pertli, u pretpoznatljivoj nijansi njegovog šortsa.

 

Miki Maus patike Jelene Đoković
Miki Maus patike Jelene Đokovićfoto: Antonio Ahel/ATA Images

Ovaj model patika dostupan je po ceni od 140 i više evra u različitim onlajn prodavnicama širom sveta, a deo je kolekcije Mickeymania Collection, koja je privukla mnogo pažnje pre nekoliko meseci.

 

Još nekih modnih izdanja Jelene Đoković podsetite se u galeriji.

1 / 8 Foto: Damir Dervišagić

 

 

makonda-tracker