prelepo

Plavetnilo kao iz sna, ona u dugoj crnoj haljini: Sin i snaja Saše Popovića oduševili fotografijama iz luks letovališta

0

Mladi bračni par, Danijel i Tijana Vasić uživaju na sunčanim plažama egzotičnog letovališta 

foto: Nebojša Mandić
foto: Nebojša Mandić

Sin Suzane Jovanović iz prvog braka Danijel Vasić i njegova supruga Tijana odlučili su da se počaste jednim letovanjem ni manje ni više nego na Maldivima.

 

Oni su se prošle godine zakleli jedno drugom na večnu ljubav, a ono što ih veoma raduje sete odlazak na putovanja, koja praktikuju kad god se za to ukaže prilika.

 

Ovo puta izbor je pao na sunčane Maldive koji su u ovom periodu odličan izbor, jer je temperatura prihvatljiva i nije prevruće, pa se mnogi baš sada odlučuju za odmor na ovom prelepom ostrvu.

 

 

Tijana nije odolela,a da ne podeli sa svojim pratiocima prelepe fotografije, a čini se da je jedna svima odmah zapala za oko. Naime, Danijelova izabranica je veoma atraktivna i zgodna. 

 

Ona je tokom jednog od dana koji su proveli na Maldivima odlučila da ponese pripijenu haljinu koja je istakla celu njenu liniju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @tijana_m_mua

 

Prelepa Tijana pokazala je telo poput boginje, a čini se da je čitavo okruženje doprinelo tome da izgleda fantastično. 

 

Osim te fotografije tu je i mnogo drugih zanimljivih, među kojima je i ona na kojoj Tijana uživa ljuljajući se na velikoj ljuljašci na plaži sa predivnim sitnim peskom koji je pravi raj za sva čula.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @tijana_m_mua

 

Čini se da Danijel i Tijana baš znaju da uživaju, a zašto i ne bi kad još uvek nemaju obaveze, koje ih koče da se maksimalno posvete sebi i svojoj ljubavi. 

 

Da podsetimo, Danijel upoznao svoju sadašnju suprugu na poslu, a ljubav se rodila odmah. Šarmantna Tijana je po zanimanju šminkerka i radi mejk-ap za mnoga televizijska lica, ali i glumce. S druge strane, Danijel radi u “Grandu”, u režiji, kao ton-majstor.

 

Suzana ima sina iz prvog braka Danijela kojeg je Saša prihvatio kao svog sina
Suzana ima sina iz prvog braka Danijela kojeg je Saša prihvatio kao svog sina foto: Dragan Kadić

 

Pevačica je jednom prilikom rekla da je prezadovoljna snajkom.

 

Ona je toliko jednostavna devojka da se sa njom nikada nije nazirao nikakav problem. Kada je neko skroman, jednostavan i normalan, onda ništa nije teško. Vredna je jako i pažljiva, u početku sam joj samo davala neke savete vezano za Danijela, kako šta treba da uradi ili ne treba, ali to su sve sitnice. Kao i svaka majka, za dobrobit dece i njihovu sreću, jer ipak mi smo najsrećniji kada su deca srećna i kada se lepo slažu – pričala je Suzana.

 

makonda-tracker