njen anđeo

Jelena Đoković o najtežem momentu u braku: Nole je otišao, ali je njen TATA tad uradio NEŠTO DIVNO što bi malo ko uradio

1

Jelenin tata je pokazao da je pravi "melem". Nije mnogo razmišljao i odlučio je da odmah pomogne. 

Porodica Đoković nakon Novakovog trijumfa u Parizu na Rolan Garosu
Porodica Đoković nakon Novakovog trijumfa u Parizu na Rolan Garosu foto: EPA-EFE/MOHAMMED BADRA

Novak i Jelena Đoković važe za jedan od najskladnijih, kako domaćih, tako i svetskih javnih parova. 

 

Njihova trnovita ljubavna priča svima je dobro poznata, kao i žrtve koje su i jedno i drugo morali da podnose da bi uspeli da opstanu zajedno i održe dobar pravac na svim životnim poljima. 

 

Novak je uvek imao dosta profesionalnih obaveza, (ali nikad nije zaboravio rođendan svoje supruge ) a Jelena Đoković je uz svoje obaveze kao direktorke fondacije, morala da prati i Noletov ritam i nadoknađuje njegova česta odsustva od kuće.

 

To je bilo jako teško kada su im deca bila mlađa, pogotovo kada je Jelena bila primorana da kao supruga profesionalnog sportiste ostaje sama sa decom.

 

Tada se je imala velike roditeljske izazove, koje imaju mnoge mame na svetu. 

 

Ona se sada prisetila jednog od najtežih momenata u njihovom braku. To je bilo jednom prilikom kada je zbog Novakovih obaveza morala da ostane sama sa mališanima i plašila se da neće moći sve da postigne sama. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Ali onda se u priču umešao njen otac , koji je, kako kaže Jelena, njen „anđeo i melem za dušu“.

 

Sve to je dokazao jednim jako lepim gestom, na koji bi se malo ko odlučio, i dokazao da je pravi junak svoje ćerke - supertata i superdeka.

 

- Kada je Tara imala dva meseca, Novak je otišao na mesec dana u Australiju, ostala sam sama, bez ičije pomoći u Monaku, i zvala sam tada tatu i rekla kako ne mogu sve ovo sama - započinje Jelena svoju priču u emisiji „Šta sam tebi i ko sam sebi“ na TV K1. 

 

Međutim, njen tata Miomir Ristić tada nije časio ni časa, već je odmah imao rešenje, koje je zahtevalo jednu njegovu žrtvu. 

 

- On je tada dao otkaz i došao. Od tog momenta pevamo dok se bavimo decom, objašnjava mi da ne mora sve da bude tako profesionalno, a ja sam sve ovo doživela previše profesionalno - kaže Jelena.

Onda je objasnila da nešto što je možda i najveća tajna prave ljubavi. Ako vas neko voli, voleće vas takve kakvi ste, a ne ako se trudite da budete nešto drugo.  

 

- Previše sam se unela u ulogu toga da sam žena nekog najboljeg u nečemu. Vrlo sam zahvalna na tome što sam ja Novakova životna partnerka i on je zahvalan. Ali sam mislila da moram da budem nešto posebno, a ne samo Jelena, a on me voli baš samo kao Jelenu - Ispričala je Jelena. 

 

 

 

 

 

makonda-tracker