strašna sudbina

Otac ju je silovao sa 15 godina, pokušala je da se ubije i tu borbi nije kraj: Bolna ispovest glumice iz serije "Elif"

0

Kada se majci požalila naišla je na nepoverenje 

foto: Instagram / melisadongel/
foto: Instagram / melisadongel/

Turska glumica Melisa Dongel nedavno je šokirala svetsku javnost nakon što je iznela potresne detalje iz svog života. Ona je priznala da ju je otac silovao kada je imala 15 godina, a to je samo deo strahota koje je preživela. 

 

Kao uplašena tinejdžerka odlučila je da za to seksusalno napastvovanje ispriča majci, a umesto razumevanja i podrške naišla je na nepoverenje. Čini se da ju je to povredilo više nego bol koju je doživela zbog ovog gnusnog čina.

 

Prošle su godine, a strah i nesigurnost su je izjedale zbog čega je odlučila da krene na psihoterapije na koje ide i danas. Zbog svoje mlađe sestre odlučila je da sve iznese u javnost. 

 

 

- Stalno sam radila da ne bih bila kod kuće. Nisam imala detinjstvo. Rekla sam svojim prijateljima za zlostavljanje kojem sam bila izložena, ne samo svojoj majci. Bila sam izložena prvom seksualnom zlostavljanju u srednjoj školi. Nisam mogla da ispričam javno jer mi je otac konstantno pretio da će doći kraj mojoj glumačkoj karijeri i da mi neće dati da idem u školu. Čak sam pokušala da se ubijem. Ne sećam se koliko puta sam bila hospitalizovana. Onda sam zažalila i upitala se: "Zašto to radim sebi?" No, nisam mogla da pomognem sebi - otkrila je.

 

Nakon njenih optužbi otac je završio u zatvoru, ali njene muke se tu nisu završile. Ona sada ima mnogo birokratskih tavrzlama koje je iscrpljuju i remete joj mir koji godinama pokušava da sebi priušti. 

 

 

Ona je želela da svojoj mlađoj sestri bude staratelj, ali je otac tražio da mu se da starateljstvo nad mlađom ćerkom uz obrazloženje da glumica ima loš život. Zahtevi uključuju slanje mlade devojke bivšoj supruzi koja trenutno živi u Rusiji, jer je on u zatvoru, ili da ona bude uzeta pod zaštitu države.

 

Ipak, ispostavilo se da je Dongelova majka poslala mladu ženu nazad u Tursku, pošto nije mogla da se brine o njoj.

 

Ova poznata turska glumica se domaćoj publici predstavila ulogom u seriji "Elif", a svoje glumačko umeće pokazala je u još nekoliko veoma poznatih serija poput serije "Naša priča" i "Pokucaj na moja vrata".

 

 

 

makonda-tracker