nova romasa?

Pružila joj je ruku spasa, a ovako joj vraća: Điđi Hadid se NEĆE DOPASTI kad čuje ko je nova devojka Leonarda Dikaprija

0

Kao i uvek veliki holivudski zavodnik se ne smiruje 

foto: EPA / Guillaume Horcajuelo
foto: EPA / Guillaume Horcajuelo

Nakon iznenadnog raskida sa Kamilom Morone, zvezda Titanika, Leonardo Dikaprio dovođen je u vezu sa mnogim lepoticama, a jedna od njih bila je i Điđi Hadid.

 

Ona je imala nešto više godina od onih koje su karakteristične za sve Dikaprijeve devojke, a da li je to bila prepreka za njihovu ljubav ili je nešto drugo u pitanju ostaje nam da nagađamo. 

 

Ipak, sada se on ponovo vraća u svoje uobičajene tokove i kreće dalje osvajanje ženskih srca. Prema pisanju stranih medija Dikaprio je sada "bacio oko" na Hadidinu 22 godine mlađu prijateljicu Megan Roš.

 

 

Na fotografijama koje je dobio TMZ,  Dikaprio i Roš su viđeni zajedno tokom vikenda kako zajedno izlaze iz kombija i provode dosta vremena zajedno na njegovoj jahti na Ibici.

 

Iako na snimcima nije bilo očiglednih javnih iskaza naklonosti između njih dvoje, izlazak je pokrenuo novi talas romantičkih glasina. Vredi napomenuti da je Dikaprio zvanično samac više od godinu dana.

 

 

Za one koji ne znaju, Roš je relativno kratko u svetu modelinga i glume, a sestre Hadid su je uzele pod svoje. U prethodnom intervjuu za poznati magazin, Roš je rekla:

 

 

- Kada ste novo lice, kao što sam ja bila, većina modela vas gleda kao da želi da vas ubije, osetila sam to na svojoj koži. Ipak, nisu svi zli. Bela me je snažno zagrlila. Bez obzira što su velike zvezde, Điđi i Bela su najskromnije i najljubaznije devojke koje sam ikada upoznala. One su mi mnogo pomogle. Zovu me "beba lavanda", šala koju su napravili jer imaju farmu lavande. Ja sam kao njihova mlađa sestra.

 

Osim nagađanja da je počela vezu sa Dikaprijem, takođe postoje i naznake da Roš izlazi sa jednim od Dikaprijevih prijatelja, tako da su ove fotografije ostavile malo fanove da se pitaju o čemu se tu radi. Bilo da je ovo nova avantura ili nešto više, znamo ovo: Dikaprio zaista uživa u momačkom životu.

 

 

 

makonda-tracker