holivudska ljubav

U vezi su bili 5 godina, a onda je usledio GORAK RASKID: Ovako su se voleli i razišli Leonardo Dikaprio i Žizel Bundšen

0

Večiti neženja i jedan od najpoželjnijih holivudskih zavodnika Leonardo di Kaprio osvojio je neke od najlepših žena sveta

foto: EPA / ANDREW GOMBERT
foto: EPA / ANDREW GOMBERT

Čuveni holivudski glumac Leonardo Dikaprio i svetski poznata lepotica Žizel Bundšen bili su u ljubavi punih 5 godina. Mnogi smatraju da je ona jedina žena koja je uspela da ovog zavodnika zadrži toliko dugo uz sebe.

 

Žizel Bundšen je najmlađa Dikapriova devojka. Ona je imala 18 godina dok su se viđali 1999. On je tada imao 24 godine.

 

Dikaprio je Bundšenovu zapazio tokom revije, poslao joj je cveće, ali pokušaj udvaranja nije uspeo jer je lepotica tada bila sa modelom Skotom Barnhilom. Zanimljivo, dok se udvarao Žizel, Leonardo je bio sa bogatašicom Paris Hilton.

 

 

Ipak, kada su Žizel i Skot ubrzo rakskinuli Leonardo Dikaprio je krenjo u "lov" na Žizel, a do nje ga je doveo njihov zajednički prijatelj.

 

Nakon udvaranja, mnogo pažnje i poklona počela je jedna od najintrigantnijih romansi koju Holivud pamti. 2000. godine su potvrdili vezu, a nakon što je prošlo nekoliko godina pričalo se da samo Žizel može smiriti Leonarda i odvesti ga pred oltar.

 

I tako je bilo tokom cele njihove ljubavne veze koja je trajala duže od 5 godina. Leonardo je poznat kao neko muškarac nestabilnog duha, avanturističke prirode, a njegove veze su bile kratkog daha. Ipak, to se ne može reći za vezu sa Žizel, koja je ujedno bila i njegova najduža veza.

 

Leonardo Dikaprio i Žizel Bundšen su bili u vezi 5 godina
Leonardo Dikaprio i Žizel Bundšen su bili u vezi 5 godinafoto: EPA-EFE/FRANCK ROBICHON

 

Ipak, posle 5 godina došlo je do raskida. Navodno, Dikaprio nije želeo da se skrasi, a ona je želela porodicu.

 

2019. godine Žizel je odlučila da ispirča šta je bio uzrok njihovog raskida:

 

- Odlučila sam da više ne želim da se uništavam cigaretama, alkoholom i preopterećujem poslom. Postala sam svesna stvari koje ne želim više da gledam ni konzumiram - rekla je Žizel u velikom intervjuu za Porter Magazin.

 

- Jesam li u toj želi za promenom i ozbiljnošću bila sama? Na kraju, se nažalost pokazalo da jesam - rekla je Žizel. 

 

Žizel Bundšen je ludo volela Leonarda Dikarpija
Žizel Bundšen je ludo volela Leonarda Dikarpija foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

 

- Prestala sam da osećam bilo šta, i pokušavala sam da se umrtvim cigaretama, alkoholom i preteranom količinom posla. Da li sam bila sama u nastojanjima da istražim sebe i život, dok je on ostao na istome? Nažalost, odgovor je "da!. Ja sam pokušavala da se izborim sa svojim problemima, on nije - priznala je tada Žizel.

 

Žizel je 2005. ostavila glumca poznatog po “serijskim” vezama sa manekenkama i uplovila u romansu sa sportistom Tomom Brejdijem. Par danas ima sina Bendžamina (9) i kćerku Vivijan (6).

 

 

Ipak, ni Dikaprio nije ostao sam. Nakon tog raskida, Leo je na jednoj zabavi upoznao izraelsku manekenku Bar Rafaeli s kojom je uplovio u vezu.

 

Žizel je pre nekoliko godina odlučila i da se penzioniše sa modnih pista, i nastavi samo da se slika.

 

Uvek su mi revije izazivale napade panike. Ako dobro pogledate ‘Viktorijas sikret’ revije, ja sam uvek tražila da nosim suknjicu, nešto oko struka… Stvarno nisam želela da mi ceo svet gleda zadnjicu – rekla je ona.

 

makonda-tracker