je li ona jedina?

"Zarad svoje karijere, idi i SPAVAJ S TIM ČOVEKOM!" Isplivao stari intervju poznate glumice zbog kog ćete se naježiti

2

Pre 18 godina, popularna glumica je slučajno otkrila nešto što je ovih dana podiže mnogo prašine u javnosti

Miša Barton proslavila se ulogom u seriji Okrug Orandž
Miša Barton proslavila se ulogom u seriji Okrug Orandžfoto: Terma,SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Oskarovac Leonardo Dikaprio (48) oduševljava svojim ulogama, ali je često u žiži javnosti i zbog svog privatnog života.


Koliko god se trudio da ga sakrije od medija, o njegovim ljubavnim avanturama i vezama se stalno priča i piše, a uglavnom ga prati loš imidž jer bira znatno mlađe partnerke. Najnovija u nizu devojaka s kojima povezuju Dikaprija je manekenka Eden Polani, koja ima tek 19 godina.


Nakon što je do javnosti dospela priča o njemu i još jednoj lepotici koja može ćerka da mu bude isplivao je stari intervju koji je privukao mnogo pažnje javnosti.


Naime, glumica Miša Barton, koje se sećamo iz serije "Okrug Orandž", ispričala je 2005. godine da su je pritiskali da ima odnose s Dikapriom.

 


Zarad svoje karijere, idi i spavaj s tim čovekom – tvrdila je ona tada da joj je rekao PR Krejg Šnajder.


Miša mu je tada odgovorila da nije zainteresovana za starije muškarce.

 

Zar Leo nema 30 godina ili tako nešto? – pitala je ona tad.


Dikaprio i ljudi oko njega nisu ni tada ni kasnije komentarisali ovaj intervju, a sada se u javnosti postavlja pitanje da li je i drugim poznatim ženama sugerisano da bi veza s glumcem pomogla njihovim karijerama.


Leonardo Dikaprio poznat je po tome što se viđa isključivo s devojkama mlađim od 25 godina i uglavnom raskida s njima čim proslave 25. rođendan i mahom su visoke, plavokose i manekenke ili manekenske građe.

 

Leonardo Dikaprio nikada nije imao vezu sa ženom starijom od 25 godina, iako je neko vreme povezivan sa Điđi Hadid (27)
Leonardo Dikaprio nikada nije imao vezu sa ženom starijom od 25 godina, iako je neko vreme povezivan sa Điđi Hadid (27)foto: EPA-EFE/FRANCK ROBICHON

Tako je 1998. započeo ljubav sa tada 18-godišnjom Žizel Bundšen i bio je s njom do 2003. godine, da bi zatim zaveo manekenku Bar Rafaeli, koja je tada imala 20 godina, i ostao s njom pet godina.


Potom je bio u vezama sa Blejk Lajvli, Erin Hederton, Toni Garn, Keli Rorbah, Ninom Agdal i Kamilom Morone, a sa svima njima raskinuo je pre ili odmah nakon što su napunile 25 godina.

 

 

makonda-tracker