nova ljubav?

Novi najlepši par Holivuda? Leonardo Dikaprio u provodu sa damom za kojom uzdiše ceo svet, a tek da čujete njene godine

0

Slavni holivudski zavodnik do kasno u noć bio provodu sa damom koja se svrstava u najlepše žene sveta. To vest i nije toliko iznenađenje, koliko njene godine.

Leonardo Dikaprio
Leonardo Dikapriofoto: EPA-EFE/FRANCK ROBICHON

Čuveni holivudski srcelomac Leondardo Di Kaprio (48) poznat je po tome što često menja devojke, a još poznatiji po tome što one barem dvadesetak godina mlađe od njega.

 

O njemu se priča da napušta devojke čim pređu 25 godina, a spisak lepotica sa kojima je izlazio je toliko dug, da bi teško stao u jedan tekst.

 

Popularni Leo je sada viđen u provodu do sitnih jutarnjih sati na festivalu Koačela u Kaliforniji sa top modelom Irinom Šajk.

 

Ono što je mnoge začudilo je to što Irina ima 37 godina, što je barem 10 više od najstarije Leonardove devojke.

 

Strani mediji prenose da su Irina i Leo na festivalu izgledali veoma bliski. Zabavljali su se cele noći, a sa njima je bila i prijateljica poznatog glumca Stela Maksevl.

 

 

Nedavno se pričalo da Irina Šajk i njen bivši, glumac Bredli Kuper, sa kojim ima i dete, rade na pomirenju. Međutim, posle ovoga izgleda da je jasno da od toga neće biti ništa, prenose strani mediji.

 

Po društvenim mrežama se već mogu videti razni komentari na zajednički izlazak Irine i Leonarda, a neki smatraju da bi oni, ukoliko otpočnu vezu, važili za trenutno najtraktivniji par u Holivudu.

 

 

makonda-tracker