nadmašila i dikaprija

35 godina mlađi, poznat i GRAĐEN KAO APOLON: Madona ponosno pokazala novog dečka i mnogi će joj pozavideti

2

Madona ne prestaje da iznenađuje javnost, a ovoga puta je u centru pažnje zbog svog novog izabranika

foto: Rob Latour / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: Rob Latour / Shutterstock Editorial / Profimedia

Pre samo mesec dana Madona je šokirala svet kada se pojavila na dodeli Gremi nagrada. Tada su mnogi komentarisali kako je čuvena pevačica neprepoznatljiva i kako, verovatno usled nekih zahvata, uopšte ne liči na sebe.

 

Ono što su svi tada primetili je da kraljica popa nema nijednu boru na licu, iako je već zagazila u sedmu deceniju života.

 

Njeno lice je zaista bilo više nego glatko, ali ona nije ni podsećala na onu Madonu sa Instagrama, gde je optužuju da stalno suviše "dorađuje" fotografije koje objavi. Međutim, Madona je imala odgovor u svom stilu. 

 

- Umesto da se fokusiraju na to šta sam rekla o neustrašivim umetnicima, ljudi su odlučili da pričaju o mojim fotografijama u krupnom planu. Snimljene su aparatom s dugim objektivom, što bi iskrivilo bilo čije lice! Još jednom sam u središtu napada na starenje i mizogije, koji prožimaju svet u kom živimo – poručila je Madona na Instagramu nakon dodele nagrada.

 

Madona sa novim dečkom i njegovim prijateljima u sali za treninge
Madona sa novim dečkom i njegovim prijateljima u sali za treninge foto: Instagram Džoš Poper

Sada, nepunih mesec dana kasnije, čuvena pevačica je opet u centru pažnje medije, ali sada zbog nekih drugih stvari. Otkriveno je da je Madona sada u vezi sa jednim bokserom, koji ima 29 godina.

 

Kako Madona sada ima 64 godine, to znači da je od svog novog partnera starije pune tri i po decenije.

 

Njen novi dečko je Džoš Poper. Poper je kao mlad važio za talentovanog igrača američkog fudbala i trenirao je sa profi NFL ekipama u pokušaju da izbori ugovor. Ipak, kasnije se odlučio da pređe u trenerske vode, kao i u drugi sport.

 

Sada mališane uči da boksuju, a kako prenose američki mediji, novopečeni par se tako i upoznao.

 

Madona u zagrljaju sa Džošom
Madona u zagrljaju sa Džošomfoto: Instagram Džoš Poper

Tačnije, Džoš je trener jednom od Madonine dece, pa je pevačica prilikom dolaska na trening zapazila zgodnog mišičavog sportistu.

 

Fotografije na kojima su zajedno u bokserskoj sali pojavile su se na njegovom Instargramu i svima otkrile da su tu nešto dešava. Prema pisanju stranih medija, u pitanju je prava veza, a ne samo neka medijsko-markentiška priča.

 

Mišićavi Džoš
Mišićavi Džošfoto: Instagram Džoš Poper

Strani mediji navode da se kraljica popa nakon raskida sa manekenom Endrjuom Darnelom, koji je bio četiri decenije mlađi, sada smirila sa Poperom.

 

Njen novi izabranik kod nekih fanova na društvenim mrežama pokrenuo je malo poređenje sa Leonardom Dikapriom, pošto je poznato da i holivudski superstar redovno ima znatno mlađe devojke. Njega bije glas da ostavlja svoje izabranice kad napune 25 godina.

 

 

makonda-tracker