opasna

Kako je Kejt Midlton obrukala princa Vilijama u Jordanu na venčanju? Sraman trenutak koji će se pamtiti

0

Ovo važno događaju prisustvovali su brojni ugledni gosti

foto: EPA / MARTIN DIVISEK
foto: EPA / MARTIN DIVISEK

Na nedavno održanom venčanju jordanskog princa Al Huseina i njegove izabranice Radžve Kaled Seif odigrala se jedna pomalo neprijatna scena između princa Vilijama i njegove supruge Kejt Midlton. Na ovom važnom događaju prisustvova je veliki broj zvanica što je dodatno zakomplikovalo već ionako napetu situaciju.

 

Tokom dana i večeri smenjivale su se brojne raskošne toalete, a osim njih pažnju medija privukao je i jedan događaj, koji se desio između Kejt i Vilijama.

 

Prins Vilijam je primećen kako požuruje svoju pričljivu ženu, princezu Kejt, na luksuznom kraljevskom venčanju u Jordanu. Prema pisanju medija, princeza Kejt se toliko unela u razgovor da je njen muž morao da interveniše kako bi stvari ostale na mestu.

 

 

Prema snimcima koje je objavio Kraljevski hašemitski sud, Midltonova je bila ohrabrena da završi svoj opsežni razgovor sa jordanskom princezom Rajvom Al Saif.

 

Dok je čestitala princezi Rajvi dan venčanja i davala komplimente njenoj haljini, Kejt je razmenila više zagrljaja i poljubaca.

 

Dok su drugi gosti proveli otprilike 10 sekundi u razgovoru sa mladencima, Kejt i princeza Rajva su razgovarale više od jednog minuta.

 


Postavljen sa Kejtine desne strane, princ Vilijam, budući kralj, umešao se u razgovor žurno gestikulirajući, signalizirajući Kejt da završi.

 

Nakon što je razmenila brz besan pogled, Kejt je konačno završila razgovor sa mladencima i nastavila da se druži sa ostalim gostima u palati Zahran u glavnom gradu Jordana, Amanu.


Iako je prisustvo Vilijama i Kejt možda iznenadilo neke, treba napomenuti da su i Čarls i prestolonaslednik Husein diplomci Britanske Kraljevske vojne akademije u Sandherstu, što ih je učinilo veoma bliskima zbog čega su postali prijatelji. 2018. godine Vilijam je posetio Jordan tokom državne posete i proveo vreme je izvesno vreme sa predstolonaslednikom Huseinom.

 

Princ Vilijam i Kejt Midlton na venačanju jordanskog princa
Princ Vilijam i Kejt Midlton na venačanju jordanskog princa foto: EPA/ ROYAL HASHEMITE COURT / HANDOUT

 

Kejt takođe deli posebnu vezu sa Jordanom, jer je tamo boravila tri godine tokom svog detinjstva. Par, čije je prisustvo potvrđeno neposredno pre dolaska, čak je doveo svoje troje dece na odmor u Jordan 2021.

 

Među značajnim učesnicima raskošne ceremonije bila je i prva dama Džil Bajden, koja je prisustvovala venčanju sa svojom ćerkom Ešli Bajden.

 

 

makonda-tracker