roze & lepršavo

Kejt Midlton je za kraljevsko venčanje čuvala SUVU ELEGANCIJU! Princeza od Velsa u izdanju koje je očaralo Jordan

1

Princeza od Velsa je bila jedna od najzapaženijih na venčanju jordanskog princa Huseina i Radžve Kaled Seif.

Kejt Midlton u roze haljini na venčanju jordanskog princa Huseina.
Kejt Midlton u roze haljini na venčanju jordanskog princa Huseina.foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Juče je u predivnoj bašti palate Zahran u Amanu održano raskošno venčanje jordanskog prestolonaslednika, princa Huseina i njegove izabranice Radžve Kaled Seif.

 

Mlada je blistala u venčanici koju potpisuje Elie Saaba među zvanicama je bilo dosta poznatih ličnosti iz kraljevskih porodica širom sveta.

 

Među najzapaženijima su bili i princ i princeza od Velsa, za koje se dugo nije znalo da li će prisustvovati venčanju u Jordanu.

 

Princ Vilijam je za ovu priliku obukao klasično teget odelo koje je upotpunio belom košuljom i svetloplavom kravatom, a njega supruga, Kejt Midlton je kao i uvek zasenila sve i oduševila svojom modnom kombinacijom.

Ona je za ovu priliku odabrala takođe libanskog dizajnera Elie Saab i na kraljevskom venčanju zablistala u haljini dugačkoj haljini u predivnoj roze nijansi koja je istakla njenu ženstvenost.

 

Glamurozna haljina u prljavoroze boji imala je elegantne puf rukave, otmen kroj visoke kragne u vidu polurolke, a cela haljina je bila isprepletana predivnim motivima i nežnim naborima. 

Lepršavi donji deo haljina od laganog šifona dao je ovoj haljini opuštenost, a cela haljina je bila nesumnjivo besprekorno elegantna.

 

Uz ovu haljinu, princeza od Velsa je ponela bež sandale sa visokom potpeticom Prada,  a sve je iskombinovala uz zlatnu pismo tašnu koju potpisuju Wilbur and Gussie. 

 

Ova haljina je mnoge podsetila na haljinu koju je nosila na venčanju svoje sestre, Pipe Midlton 2017. godine. 

 

Kejt je frizuru stilizovala tako što je pokupila talasastu kosu na jednu stranu i pustila da pada, a svoje lice je još više istakla visećim dijamantskim minđušama.

1 / 5 Foto: Balkis Press/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Sve u svemu, stajling je dostojan princeze i buduće kraljice i zasigurno će ostati jedan od najzapaženijih na ovom venčanju.

 

makonda-tracker