ružičasta magija

Barbi kombinacija koja svaku ženu pretvara u BOGINJU! Kejt Midlton u odelu koje ističe figuru i sužava struk

0

Ni princeza nije odolela trendu koji je zarazio čitav svet.

Kejt Midlton u ružičastom odelu koje je svojim krojem i bojom fasciniralo sve prisutne.
Kejt Midlton u ružičastom odelu koje je svojim krojem i bojom fasciniralo sve prisutne.foto: Zuma / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Princeza od Velsa, Kejt Midlton uvek je inspiracija svojim modnim stajlinzima i prefinjenom odabiru komada.

 

Pre nekoliko danas nas je oduševila u pink košulji-haljini u kojoj se pojavila na izložbi cveća u Čelziju i taman kada smo pomislili da smo videli njeno najlepše izdanje u ružičastoj nijansi, ona nas je demantovala.

 

Danas se Kejt pojavila u muzeju "Foundling", koji oslikava i važnost istorije istoimene bolnice koja je sredinom 18. vkea počela da se stara o deci bez odgovarajuće roditeljske nege. 

 

A svojim stajlingom danas je pokazala da je i nju zarazio popularni trend Barbiecore koji je zarazio ceo svet.


Otkako su se prošle godine pojavile fotografije sa snimanja filma "Barbi" režiserke Grete Gervig, već prisutna opšta pomama za "roze modom" pojačala se, a čuveni Institut za boje Pantone, vodeći svetski autoritet u oblasti boja, predvideo je da će Viva Magenta, nijansa između roze i ljubičaste, biti najpopularnija tokom 2023.

 

Mnoge poznate ličnosti nisu odolele tom trendu, a među njima je i Kejt Midlton.

Ona se danas pojavila u u elegantnom, recikliranom ružičastom odelu koje potpisuje Alexander McQueen.

 

Sako je imao džepove sa strane i bio je blago ustručen, a pantalone na ivicu su pratile liniju tela i istakle princezinu savršenu liniju.

 

Odelo je iskombinovala sa košuljom u istoj nijansi koaj je imala V izreze.

1 / 5 Foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Savršen detalj je predstavljao i beli kaiš sa šnalom sa belim perlama koje potpsuej Camille Elphick, a njega je uklopila sa belim salonkama sa špicastim vrhom Gianvito Rossi. 

 

Kejtin mejkap je pratio stajling te je bio u ružičastim nijansama, a kosu je kao i obično stilizovala u blage talase koji su nonšalantno padali niz telo.

 

makonda-tracker