da se naježiš

Otmica sina, klinička smrt, gubitak deteta: Strašne tragedije naših poznatih ličnosti koje se ne zaboravljaju

0

Ljudske sudbine su različite, a neke od naših poznatih zvezda preživele su tragedije o kojima retko kada u javnosti govore

Breni i Bobi su oteli sina Stefana
Breni i Bobi su oteli sina Stefana foto: Damir Dervišagić

Breni i Bobi su oteli sina 

 

Lepa Brena i Slobodan Boba Živojinović suočili su se sa otmicom sina Stefana pre 23 godine. Agonija je trajala pet dana. Nekoliko godina kasnije, pevačica je potvrdila priče da su ljudi koji su joj kidnapovali sina tražili dva i po miliona nemačkih maraka za njegov otkup.

 

- Rekli su nam da Stefana možemo da kupimo živog na dva načina, živog za 2.500.000 tadašnjih nemačkih maraka ili mrtvog za pet miliona. Rekli su i da će nam, u slučaju druge mogućnosti, poslati deo po deo Stefanovog tela. Mislio sam da ću poludeti i da više nikada neću biti normalna osoba. Molio sam Boga da mi sačuva psihu. Molila sam se za sve nas, ali pre svega da moje dete nema psihičke posledice. Kad bih ti sve rekao, svi bismo plakali i ježili se, ne bismo se osećali dobro. Ta rana je zašivena. Dobro ušiven, neće se pocepati niti krvariti. Ali u svima nama ostaje duševni bol za koji nema leka - rekla je pevačica jednom prilikom.

 

Nikolina je spasla sina iz kola koja su tonula u reku
Nikolina je spasla sina iz kola koja su tonula u reku foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Nikolina Kovač je spasla sina iz kola koja su tonula u vodu

 

Nikolina Kovač doživela je stres zbog saobraćajne nezgode u kojoj su učestvovali njen suprug Saša Kapor i sin.

 

- Scena kada sam svog sina Nikolaja gurnula kroz prozor jer je voda izašla iznad nivoa prozora bila je užasna. Rekao sam čoveku koji mi je pružao ruku da me izvuče da uzmem dete, dok sam u haljini doplivala do obale. Tada shvatiš koliko si mali i beznačajan. Tada sam promenio svoju potpunu percepciju života. Trebalo mi je dosta vremena da izgubim strah od vožnje. Bilo mi je neprijatno i dok sam vozio i kada sam bio suvozač. Upozorio sam ga da uspori, da koči, znao sam kako da izađem iz auta. To je trajalo dve godine, a u isto vreme sam dobio i strah od letenja - prisećao se jednom prilikom Kovač.

 

Darko Lazić je doživeo kliničku smrt
Darko Lazić je doživeo kliničku smrtfoto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Darko Lazić je doživeo kliničku smrt

 

Darko Lazić je 2018. godine za dlaku izbegao smrt u saobraćajnoj nesreći. Tada je doživeo kliničku smrt, provodeći 23 dana u komi.

 

- Bio sam u bolnici dva meseca. Da ne govorim o povredama koje su strašne: 12 polomljenih rebara, slomljen kuk, karlica, grudni koš, hematom na glavi, slezini, bubregu... Sve, sve. Mesec dana sam disao na mašinama. Bio sam u komi 23 dana. Znam da su me reanimirali. To su mi kasnije rekli', rekao je nedavno Lazić.

 

makonda-tracker