da se naježiš

Otmica sina, klinička smrt, gubitak deteta: Strašne tragedije naših poznatih ličnosti koje se ne zaboravljaju

0

Ljudske sudbine su različite, a neke od naših poznatih zvezda preživele su tragedije o kojima retko kada u javnosti govore

foto: M.M./ATAImages
foto: M.M./ATAImages

Među njima su poznata pevačica Lepa Brena, njena koleginica Rada Manojlović, Mina Kostić i mnogi drugi.

 

Ove priče su dokaz da čovek mora da prođe kroz mnogo toga, ali da ne sme da odustaje, jer život mora da teče dalje. 

 

Milić Vukašinović je izgubio ćerku

 

Roker Milić Vukašinović na svojoj koži osetio je najveću životnu nesreću - sahranio je svoje dete. Naime, on je izguibio ćerku jedinicu Maju, koja je preminula od droge.

 

 

Milić je neretko govorio o ćerkinoj zavisnosti od narkotika, ali kako je istakao u jednoj bolnoj ispovesti, nije mogao da joj pomogne, iako se svim silama trudio.

 

- Kad izgubiš rođeno dete, jedno jedino, kompletna radost svega što si doživeo u životu se ugasi.

 

Pevačica Rada Manojlović je rano ostala bez majke 

 

Pevačica Rada Manojlović rano je ostala bez majke, a svu brigu o njoj i sestri preuzeo je otac, a ona ne krije da je imala teško detinjstvo.

 

Rada Manojlović je rano ostala bez majke
Rada Manojlović je rano ostala bez majke foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

- Najteži period u mom životu bio je kada sam ostala bez mame. Umrla mi je na rukama. Tu bol sam potisnula duboko u sebi da bih mogla da nastavim da živim i funkcionišem. Trudim se da ne razmišljam o tom gubitku, ali se svakog dana setim moje Mirjane - pričala je Rada sa knedlom u grlu:

 

- Zahvalna sam Bogu što se sve desilo pred mojim očima, što sam je držala za ruku dok je umirala. Užasno bih se osećala da sam negde radila dok je ona napuštala ovaj svet. Jedina uteha mi je to što sam bila uz nju u poslednjim momentima.

 

Mini Kostić se utopila sestra

 

Pevačica Mina Kostić ima devetoro braće i sestara koji su joj bili velika podrška u životu. Ipak, njihovu familiju zadesila je velika tragedija kada se Minina rođena sestra utopila, a njenu smrt i dalje ne mogu da prežale.

 

Mini Kostić se utopila sestra
Mini Kostić se utopila sestra foto: Antonio Ahel

 

Brat Edite i Indi Aradinović preminuo u 21. godini

 

Brat Edite i Indi Aradinović, Semir, preminuo je pre 12 godina u 21. godini života. On je imao Daunov sindrom, poslednje dane proveo je pod budnim okom majke ali i i starije sestre Indire. Nakon njegove smrti, Indi je pala u tešku depresiju iz koje se jedva izvukla.

 

Predrag Mijatović i Elena Karaman Karić

 

Bivši supružnici, proslavljeni fudbaler Peđa Mijatović i dizajnerka Elena Karaman Karić, izgubili su trinaestogodišnjeg sina pre sedam godina. Andrej je rođen sa cerebralnom paralizom, a pre nego što je izgubio borbu za život, oboleo je i od hidrocefalitisa.

 

On je preminuo u bolnici u Valensiji, nakon što mu se pogoršalo zdravstveno stanje, zbog čega je bio priključen na aparate.

 

Elena Karaman Karić je takođe doživela tešku tragediju u životu
Elena Karaman Karić je takođe doživela tešku tragediju u životufoto: Antonio Ahel / ATAImages

 

Savo Milošević

 

Proslavljeni fudbaler Savo Milošević je za kratko vreme ostao bez čak tri člana porodice – oca, dede i mlađeg brata. Sve je počelo u junu 2010. godine, kada je Savin deda nakon porodične svađe ubio svog sina, a oca fudbalera, Stevu Miloševića. Deda Savo je osuđen na zatvorsku kaznu od sedam godina, a preminuo je u zatvoru.

 

Krajem 2013. godine poginuo je i Savin rođeni brat Andrija Milošević, koji je u stravičnom udesu zadobio teške telesne povrede od kojih je preminuo u beogradskom Urgentnom centru.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker