šuška se

Megan Markl ponovo TRUDNA? Princ Hari i njegova supruga uhvaćeni u romantičnom izlasku, a svi gledaju isti detalj

1

Najnovije fotografije vojvotkinje od Saseksa glavna su tema u američkim medijima

Megan Markl i princ Hari
Megan Markl i princ Harifoto: Mayer RCF / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

 

Princ Hari i Megan Markl, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, viđeni su zajedno prvi put nakon krunisanja kralja Čarlsa III i odmah se našli u centru pažnje medija!


Američki paparaci primetili su par ispred restorana Sushi Bar u Santa Barbari, a Megan je izgledala vrlo lepo u tamnobraon mini-haljini, vrlo šik prolećnom modelu dužih rukava.


Jednostavnu haljinicu kombinovala je s ravnim papučama brenda Hermes, vrlo popularnim modelom nazvanim Oran, kao i s belom bunar-torbom modne kuće Cesta Collective.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TMZ (@tmz_tv)


Međutim, ono čemu se najviše priča dan kasnije jeste figura Megan Markl, a tabloidi poput portala TMZ spekulišu da je vojvotkinja ponovo u drugom stanju.

 


Ukoliko je to slučaj, njen stomačić još uvek nije veliki, a ovaj detalj mnogi povezuju s time što je na nedavnom pešačenju kroz kalifornijsku prirodu Megan sakrila stomak ispod jakne vezane oko struka, dok se ispod nje naziralo nešto neobično: neki kažu pojas koji se nosi posle operacije kile, neki tvrde torbica, a pojedini misle da je vojvotkinja krila trudnički stomak.

 

Megan Markl tokom pešačenja, dan nakon krunisanja kralja ČArlsa III
Megan Markl tokom pešačenja, dan nakon krunisanja kralja ČArlsa IIIfoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ako je Megan Markl zaisa trudna, to bi moglo da bude objašnjenje zašto nije prisustvovala krunisanju kralja Čarlsa III u Londonu. Ona je u prvoj trudnoći, kada je čekala sina Arčija, često putovala, neretko avionom, ali je nakon spontanog pobačaja u drugoj trudnoći mirovala u trećoj, dok je nosila ćerku Lilibet.


U svakom slučaju, princ Hari i Megan Markl još uvek nisu komentarisali ove navode.

makonda-tracker