"potičemo iz skromnih porodica"

"Kupila sam Ronaldu 3 automobila": Snimak Georgine Rodrigez u kojem se hvali da NISU MATERIJALISTI nasmejao internet

0

Verenica Kristijana Ronalda Georgina Rodrigez rekla je i kako deci pokazuje slike hrane i govori da su hrana ne treba da se baca i da su to mogli da budu oni.

foto: EPA-EFE/JOSE SENA GOULAO
foto: EPA-EFE/JOSE SENA GOULAO

 

Manekenka i influenserka Georgina Rodrigez se sprema za objavljivanje druge sezone svog šoua "Ja sam Georgina". Netfliksova serija prati njen život i njen odnos sa fudbalerom Kristijanom Ronaldom, pokazujući prisan pogled na njen rad, njenu decu i njene prijatelje.

 

U intervjuu za španski program El Hormiguero, Rodrigez je pričala o svojoj emisiji i njenoj vezi, što je izazvalo neku debatu na društvenim mrežama.

 

Voditelji emisije su joj postavljali pitanja o odnosu sa Ronaldom, pa se provuklo i pitanje šta poklanjanju jedno drugom, kao i šta Georgina poklanja Ronaldu budući da je on jedan od najbogatijih ljudi na svetu. 

 

- Ove godine mi je dao svoje vreme. Moj rođendan uvek pada kada je neka utakmica, tako da smo tek nekoliko rođendana proveli zajedno - rekla je Georgina dodajući da su ove godine njen rođendan proslavili zajedno sa decom i njihovim porodicama.

- A šta ti njemu poklanjaš? Kolonjsku vodu? - upitao je voditelj na šta je usledio odgovori koji je izazvao buru na društvenim mrežama.


- On nije materijalista. Mi nismo materijalisti - odgovorila je Georgina nakon čega je usledio odgovor voditelja:

 

- Pa, on nije materijalista jer nema više šta da kupi. On ima sve.-

 

 - Kupila sam mu tri automobila i neću više. Više nije originalno - dodala je Georgina i pokrenula lavinu komentara na Tviteru.

Korisnici Tvitera su brzo podelili svoja razmišljanja, ispuštajući razne poruke.

 

- Nismo materijalisti, ali ja sam mu kupila tri automobila- napisao je neko, prisećajući se kada je Georgina kupila Ronaldu Rols Rojs od 350.000 dolara.


Rodrigez je takođe govorila o svojoj deci i kako su ona i Ronaldo odlučili da ih odgajaju.

 

- Kristijano i ja dolazimo iz veoma skromnih porodica- rekla je ona.

 

- Zato cenimo svaku priliku jer znamo koliko vrede - dodala je.

Na kraju, govorila je i to me da uči decu kako hrana ne bi trebalo da se baca.
 

-Ponekad im pokažem video snimke dece koja nemaju hranu i kažem im Vidite, ovo je moglo da vam se desi.-

 

Ovi komentari su takođe postali viralni, izazivajući debatu među gledaocima koji nisu mislili da je to pravi način da se deca pouče o siromaštvu u svetu.

 

makonda-tracker