već 4 meseca

Šakira ima novu ljubav u Majamiju? Pevačica se opet zaljubila posle Pikea i zato žuri sa selidbom u SAD?

0

Španski mediji bruje kako se se pevačica Šakira opet zaljubila, što je ujedno i razlog njene skorašnje selidbe u Majami.

 

Španski mediji prenose da je Šakira posle Pikea napokon našla novu ljubav
Španski mediji prenose da je Šakira posle Pikea napokon našla novu ljubav foto: EPA-EFE/ANDREU DALMAU

Odavno je poznato da kolumbijska pevačica Šakira planira da se seli na Floridu, pošto je prethodno potpisala ugovor o starateljstvu nad decom sa svojim bivšim, fudbalerom Đerardom Pikeom.


Obožavaoci još nagađaju da li će lepa umetnica napustiti Barselonu sa sinovima Milanom i Sašom, u junu, na kraju školske godine ili u narednih nekoliko dana, nakon što su španski mediji preneli da planira da ode već 1. aprila.

 

Međutim, to je bilo pre nego što je objavljeno da je njena majka hospitalizovana u Barseloni pošto joj je pronađen krvni ugrušak u nozi. Sada se pretpostavlja da najverovatnije zbog zdravstvenog stanja svoje majke neće otići 1. aprila, ali...

 

Šuška se da Šakira ima novu ljubav
Šuška se da Šakira ima novu ljubav foto: EPA / MIGUEL A. LOPES

Ali, sada španski veb-sajt "OK Diario" prenosi da bi ova majka dvoje dece mogla da ima još jedan razlog da ubrza svoj preseljenje u Majami. A to je što ima novu ljubav.

 

Ne spominje se ko bi konkretno mogao da bude novi izabranik njenog srca, ali navodi se da je u pitanju "misteriozni čovek"koji je uspeo da u njoj probudi emocije posle razvoda sa Pikeom.

 

Kako izveštava ovaj sajt, oni su se upoznali pre nekoliko meseci i on je razlog zbog kojeg Šakira želi da što pre postane stanovnica Majamija.

 

Šakira se planira da se odseli sa decom
Šakira se planira da se odseli sa decom foto: David Oller / ContactoPhoto / Profimedia

- Čini se da je kolumbijska pevačica mogla da pronađe novu ljubav u obliku misterioznog čoveka koga je upoznala u Majamiju i sa kojim je u kontaktu četiri meseca - navodi ovaj sajt.

 

Novinari ovog sajta nisu dali informacija osim što je rečeno da taj misteriozni čovek nije njena bivša ljubav - Antonio de la Rua. Sa njim je izlazila pre nego što je 2010. godine upoznala Pikea, a on je argentinski advokat i sin bivšeg predsednika Argentine.

 

 

 

makonda-tracker