iznenađenje

Zašto Kejt Midlton svoje skraćeno ime piše sa 'K'? Nikada ne biste pogodili šta je PRAVI RAZLOG

0

Evo zašto korist "K" umesto "C"

foto: Epa /  PAUL MILLER
foto: Epa / PAUL MILLER

Nakon veze sa princom Vilijamom, Ketrin Midlton je skratila svoje ime u „Kejt“ i koristila „K“ za razliku od „C“ za koju su kraljevski posmatrači pretpostavili da je to zbog zajedništva, ali iza OVE odluke mogu biti i drugi motivi.


Princ Hari je otkrio neke bizarne detalje u svojim memoarima, "Spare", a najnoviji je kako se piše ime princeze od Velsa, što je navodno odluka koju su donela dva visoka člana kraljevske porodice.


Vojvoda od Saseksa je detaljno opisao trenutak kada su sada kralj Čarls i Kamila, kraljica supruga zatražila od Katarine da koristi 'K' da napiše skraćenu verziju svog imena.

 


- Već su postojale dve kraljevske šifre sa C i krunom iznad: Čarls i Kamila. Bilo bi previše zbunjujuće imati još jednu - napisao je Hari.


U knjizi se dalje dodaje da se kralj Čarls divio dugoj kosi Kejt Midlton i da je "često govorio" o tome kako je to lepo. Prema rečima princa Harija, i kralj Čarls i njegova preminula baka kraljica Elizabeta II više su voleli "žene sa puštenom kosom" i one koije nose diskretnu šminku.


Supruga princa Harija, Megan Markl, nosila je raspuštenu kosu i diskretnu šminku za svoj prvi susret sa Čarlsom i Kamilom u njihovoj kući.

 

Prelepa Kejt Midlton jedna je od modnih ikona kraljevske porodice
Prelepa Kejt Midlton jedna je od modnih ikona kraljevske porodice foto: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia


Mnoge ovo nije iznenadilo, jer je zapravo Megan želela da krene stopama Kejt Midlton jer je princeza postala modna ikona otkako je ušla u kraljevsku porodicu. Njeni glavni modni trenuci su najpre počeli sa venčanicom Alekandra Mekvina, a zatim su usledile i druge kombinacije koja su joj savršeno pristajale poput haljina koje ističu struk i sukanja A kroja. 


Vremenom i godinama Kejt je postajala sve elegantnija i otmenija, držeći se dizajnera koje obožava, uključujući Dženi Pekam.


S vremena na vreme, kraljevski posmatrači su primetili da ona povlači neke nove poteze, ali do sada nije imala ni jednu jedinu grešku. 

 

makonda-tracker