emotivno

Njen lik, osmeh i pogled sećaju je na Sinišu: Arijana Mihajlović još jednom pokazala koliko joj nedostaje suprug

1

Supruga Siniše Mihajlovića veoma često na društvenim mrežama deli fotografije i čuva uspomenu na osobu koju je volela bez ograničenja 

foto: Instagram
foto: Instagram

Čuveni fudbaler Siniša Mihajlović preminuo je polovinom decembra, a njegova supruga Arijana Mihajlović i dalje se teško bori sa sudbinom koju joj je život namenio.

 

Ipak, ona, ali i njena deca se trude da sačuvaju uspomenu na supruga, oca i glavu porodice. Često na svojim Instagram nalozima oni dele Sinišine fotografije, a Arijana u gotovo svakom mlađem članu porodice prepoznaje crte lica svog supruga.

 

 

Tako je bilo i ovog puta, kada je Arijana podelila fotografiju svoje malene unukice Violante i fotografiju Siniše, jednu pored druge. Uz opis je stajalo samo kratko:

 

- Ista deda.

 

Violante je ćerka Virdžinije i rođena je u oktobru 2021. godine.

Zaista, silčnost među njima je impresivna, a to su potvrdili i njeni pratioci, koji su za veoma kratko vreme ostavili veliki broj komentara i reči podrške Mihinoj udovici. 

 

 

Da podsetimo, naš čuveni fudbaler Siniša Mihajlović godinama je bio u braku sa Arijanom, a iz te velike ljubavi dobili su ćerke Viktoriju i Virdžiniju, kao i sinove Miroslava, Dušana i Nikolasa. Siniša je imao i vanbračnog sina Marka.

 

Na veliku žalost svih ljubitelja sporta, ali i njegovih prijatelja i porodice Siniša je izgubio bitku sa opakom bolešću 16. decembra 2022. godine. 

 

 

makonda-tracker