(FOTO)

"Ovo je način na koji JA TUGUJEM": Arijana Mihajlović ponovo jednim gestom DIRNULA celu Srbiju

0

Arijana Mihajlović svakom svojom novom objavom privuče pažnju javnosti.

foto: Arijana Mihajlović Instagram
foto: Arijana Mihajlović Instagram

Proslavljeni fudbaler i trener Siniša Mihajlović nas je napustio u 54. godini nakon duže borbe sa galopirajućom leukemijom.

 

Iza sebe je ostavio suprugu Arijanu i petoro dece, a nakon njegove smrti njegova porodica je često na društvenim mrežama isticala koliko im Miha nedostaje.

 

Potez kojim je Arijana posebno oduševila Srbiju jeste činjenica da će osnovati novi modni brend pod nazivom Lemiha. Ona je o tome maštala i pre nego što je Miha umro, a posle njegove smrti samo je dodatno učvrstila svoju odluku.

 

Jedna od poslednjih njenih objava se odnosila na život i sve radosti koje on sa sobom nosi, a Arijana je ujedno rešila i da ponovo počne da nosi vedre boje, te otkrila koji je njen način da izrazi tugu.

- Teško mi je da izrazim svoje emocije... To je moj stil, moj život, koji nikome od vas nije poznat. Volim da me uvek vide nasmejanu, jaku, našminkanu i dobro obučenu, a u stvari moje srce plače, posebno kada sam sama. Ovo je način na koji ja tugujem. Ne znam da li je ispravno ili pogrešno, ali to sam ja - napisala je ona ispod objave.

 

 

 

 

 

makonda-tracker