slama srca

Sećanje na poslednje zagrljaje i BOLNA čestitka: Kako je supruga Siniše Mihajlovića obeležila njegov rođendan

0

Naš čuveni fudbaler Siniša Mihajlović bi danas napunio 54. godine.

Arijana i Siniša
Arijana i Sinišafoto: Printscreen/Instagram/ariannamihajlovic

Naš proslavljeni fudbaler i trener, Siniša Mihajlović, bi danas proslavio 54. rođendan. Nažalost, Siniša nas je posle višegodišnje, hrabre borbe sa leukemijom napustio 16. decembra prošle godine.

 

Sahranjen je uz sve počasti u Rimu, a na njegovom poslednjem ispraćaju pojavio se i veliki broj navijača klubova u kojima je igrao, brojne kolege iz sveta fudbala, poznati muzičari i političari iz Italije, a posebnu pažnju privukao je oproštaj njegovog vanbračnog sina.

 

Iza Siniše je ostala supruga Arijana i njihovo petoro dece, a od kada nas je napustio Italijanka često objavljuje dirljive momente koje je provela sa mužem i šalje mu emotivne poruke.

 

 

Tako je bilo i ovoga puta, na dan kada bi Siniša proslavio 54. rođendan. Arijana je objavila njihovu zajedničku fotografiju i poželela mu srećan rođendan.

 

 

- Srećan rođendan u raju – napisala je Arijana uz ovu fotografiju sa preminulim mužem.

 

Jedan od poteza kojima je Arijana nedavno posebno oduševila Srbiju jeste činjenica da će osnovati novi modni brend pod nazivom Lemiha. Ona je o tome maštala i pre nego što je Miha umro, a posle njegove smrti samo je dodatno učvrstila svoju odluku.

 

Jedna od poslednjih njenih objava se odnosila na život i sve radosti koje on sa sobom nosi, a Arijana je ujedno rešila i da ponovo počne da nosi vedre boje, te otkrila koji je njen način da izrazi tugu.

 

 

- Teško mi je da izrazim svoje emocije... To je moj stil, moj život, koji nikome od vas nije poznat. Volim da me uvek vide nasmejanu, jaku, našminkanu i dobro obučenu, a u stvari moje srce plače, posebno kada sam sama. Ovo je način na koji ja tugujem. Ne znam da li je ispravno ili pogrešno, ali to sam ja - napisala je ona tada. 

 

 

 

makonda-tracker