đuskale na njegovom koncertu

Pre samo 14 dana bile su u provodu: Slavne lepotice uživale zajedno, pa jedna drugoj zavela NAJVEĆU LJUBAV

0

Manekenka Emili Ratajkovski pre samo dve nedelje je viđena zajedno sa bivšom devojkom svog sadašnjeg dečka Olivijom Vajld na Vanity Fairu.

Glumica Olivija Vajd je sa Emili Ratajkovski čak viđena i na Harijevom koncertu pre osam meseci.
Glumica Olivija Vajd je sa Emili Ratajkovski čak viđena i na Harijevom koncertu pre osam meseci.foto: BG029 / INSTAR Images / Profimedia

Trenutno najpopularniji par na svetu su pevač Hari Stajls i manekenka Emili Ratajkovski.

 

Oni su poprilično iznedili svetsku javnost snimkom na kojem se vide kako strasno razmenjuju nežnosti bez obzira na druge ljude oko sebe i ne mareći za fotografe.

 

Naime, bilo je poznato da je pevač nastavio dalje nakon raskida sa glumicom i rediteljkom Olivijom Vajld, ali se dugo nije znalo ko je misteriozna devojka. Sve do juče!

 

- Hari viđa nekoga. Potrudiće se da ne otkriva njen identitet javnosti nakon cirkusa oko njegove veze sa Olivijom. Ali njegovi uski krugovi znaju za romansu. Iako je tek na početku, čini se da sve ide baš kako treba - rekao je jedan izvor za Mirror.

Međutim, jasno je da njih dvoje nisu mogli da se suzdrže u javnosti te su se strastveno ljubili naočigled svih.

 

- Hari i Emili se druže već neko vreme. Proveli su neko vreme zajedno van očiju javnosti ove godine i samo uživaju u društvu kada mogu dok je Hari na turneji - rekao je jedan izvor za Daily Mail.

 

Usput smo saznali i da je Hari Stajls pre celih 8 godina Emili nazvao upravo svojim "celebrity crashom" odnosno simpatijom iz sveta poznatih. Ko bi rekao da je bilo potrebno toliko dugo da mu se ostvari želja?

Hari Stajls
foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Kako se klupko odmotava, sve više saznajemo o njihovoj ljubavnoj vezi, ali i o odnosu Emili i njegove bivše devojke Olivije.

 

Izgleda da su njih dve i bliže nego što smo mislili.

 

Naime, njih dve su uslikane zajedno samo dve nedelje pre nego što će javnost saznati da Emili Ratajkovski u stvari ljubi bivšeg dečka Olivije Vajd.

 

Emili i Olivija su viđene zajedno na žurki nakon dodele Oskara, popularnom Vanity Fairu tačnije 12. marta.

 

Uslikane su kako ćaskaju sa britanskom manekenkom Advoom Aboom (30) dok su sedele jedna pored druge na kauču.


Tom prilikom, manekenka je blistala u providnoj srebrnoj haljini, dok je njena "suparnica" očarala sve u beloj haljini koja je otkrivala levu stranu tela i crni kožni grudnjak koji je ispod nosila.

Delovalo je da im je baš prijatno u društvu i da uživaju u svakom trenutku koji provode zajedno.

 

Ono što je još iznenađujuće jeste da su pre osam meseci njih dve zajedno bile na koncertu Harija Stajlsa u Parizu i to dok su pevač i Olivija još uvek bili zajedno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goss.ie (@goss.ie)

Glumica nije mogla ni da nasluti da će samo osam meseci kasnije, tokom iste turnere "Love on Tour", njen sada bivši dečko Hari Stajls biti uhvaćen kako se strasno ljubi upravo sa Emili, s kojom je đuskala na njegovim koncertima.

 

Verujemo da ćemo u narednim danima otkriti još dosta zanimljivih informacija i da li uopšte ima razloga da sumnjamo u postojanje "ljubavnog trougla" ili je sve samo slučajnost.

 

makonda-tracker