šokirali javnost

Novi potez "serijsko varalice" šokirao svet, razara još jedan brak: Poznati pevač ljubi UDATU manekenku u javnosti

0

Čini se da nisu marili za znatiželjne poglede javnosti  

foto: EPA /  ETTORE FERRARI
foto: EPA / ETTORE FERRARI

Ceo svet pomno je ispratio ono što su uradili najpopularniji pop pevač današnjice, Hari Stajls i poznata manekenka Emili Ratajkovski.

 

Naime, njih dvoje su snimljeni kako se strastvena ljube na ulicama Tokija ne mareći apsolutno za ljude oko sebe, kako ni za prekorne poglede - jer je ona zvanično još uvek u braku.

 

Čini se da je Hari Stajls prekinuo svoju romansu sa Olivijom Vajld i da je sada odlučio da vezu započne ni sa kim drugim nego sa Emili Rajtahovski.

 

 

Hari trenutno nastupa u Japanu u okviru svoje serije koncerata nazvane Love On Tour. Krajem prošlog meseca objavljeno je da je Hari ima novi devojku, iako tajanstvena žena nije identifikovana – do sada.

 

Bivša zvezda One Directiona, Hari Stajls bio je veoma elegantan u crnom odelu i beloj raskopčanoj košulji.

 

On je prvo stajao je i ćaskao sa Emili, nakon čega su javno razmenili nežnosti. Čini se da je i Emili prijalo njeno društvo jer je blistala u društvu poznatog muzičara i nije joj smetalo kada je prišao i strasno je poljubio.

 

Nakon što su razmenili nežnosti par je ušao u automobil i odvezli su se u nepoznatom pravcu, a ceo svet je ostao šokiran nakon što je otkriveno da ovo nije prva veza u koju je mladi pevač upleo svoje zavodničke prste. 

 

 

Emili je poslednjih meseci bila povezivana sa komičarem Pitom Dejvidsonom, Erikom Andreom, kao i DJ Oracijom Rispom.

 

Ona je u septembru prošle godine podnela zahtev za razvod od filmskog producenta Sebastijana Ber-Meklarda, sa kojim ima sina. Bračni par se razišao u julu zbog optužbi da je 42-godišnji Sebastijan „serijski varalica“.

 

U međuvremenu, Hari Stajls i glumica Olivija Vajld (39) razišli su se u novembru nakon što su otkrili da imaju „različite prioritete koji ih razdvajaju“. Sada se kaže da su u dobrim odnosima, a izvor je za časopis People rekao da je Olivija „na odličnom mestu“ sa svojim bivšim Harijem.

 

 

 

 

makonda-tracker