neodoljivo

Emili Ratajkovski na snimanju sa bebom: Pol DETETA ćemo otkriti za 17 godina, a sada znamo samo da je PRESLATKO

0

Lepa manekenka imala je snimanje za čuveni bred Versače, ali ipak je u centru pažnje bilo njeno jednogodišnje dete. 

Emili Ratajkovski
Emili Ratajkovskifoto: Instagram / Emili Ratajkovski

Emili Ratajkovski je sa svojih skoro 30 miliona pratilaca na Instagramu podelila fotografije bebe Silvester(a), sa kojom je došla na snimanje za italijansku modnu kuću Versače. 

 

Posebno zanimljivo medijima je bilo to što je Emili pre nekog vremena izjavila da ona neće još navoditi pol svog deteta, sve dok ono ne napuni 18 godina i samo joj saopšti kako se oseća.

 

Jedna od najlepših žena sveta nosila je dugu ružičastu haljinu otvorenih leđa dok se držala za ruke sa bebom na setu, što je izazvalo pravo oduševljenje njenih fanova.

 

Emili je za bebicu spremila specijalan stajling za ovu priliku. Mama ga je obukla u crne bermude i žuto-crvenu-plavo majicu, a poseban detalj bio je metalni lanac-kaiš.

 

Malo manekenče, kako su ga nazvali neki od majčinih pratilaca na Instagramu, poziralo je i sa Donatelom Versače.


- Slaj i tetka Donatela Versače - napisala je Emili na svom Instagram storiju.

 

Emili i Slaj
Emili i Slajfoto: Instagram / Emili Ratajkovski

Još jedan story pokazao je Slaja kako se smeje dok stoji sa dve stilistikinje pored stola ispunjenog modnin aksesoarima. Činilo se da se dete lepo zabavlja, što je potvrdila i Emili. 
 

- Neko se se baš dobro proveo - napisala je Ratajkovski uz ovaj stori.

 

Slaj i Donatela
Slaj i Donatelafoto: Instagram / Emili Ratajkovski

Emili Ratajkovski je, inače, lice Versačeove kampanje za proleće / leto 2023. godine, pa smo na njenom profilu mogli videti i neke od autfita koje je "prošetala" na setu. Sudeći po snimcima, njen ljubačatsi čipkani korset će biti jedan od trendova u sezoni pred nama.


- Versače, zaista nemam reči. Hvala, Donatela, na ovoj neverovatnoj časti. Biti zaštitno lice ovog brenda je oduvek bio moj san i morala sam da se stalno štipam na snimanju da bih bila sigurna da sam zaista tamo - napisala je Emili.

 

Emili Ratajkovski, Silvester, Donatela Versaće, Sin Emili Ratajkovski
foto: Instagram / Emili Ratajkovski

Emili nakon raskida sa suprugom Sebastijanom Ber-Meklardom uživa u samačkom životu. Manekenka je zvanično podnela zahtev za razvod prošlog septembra nakon navodne nevere, a ova zanosna dama je od tada primećena na sastancima sa drugim muškarcima.
 

 

makonda-tracker