uvek originalan

250.000 raskošnih kristala u svim bojama: Hari Stajls u NEOBIČNOM AUTFITU koji vaš tata (verovatno) nikad ne bi obukao

1

Šareni kombinezon pevača Harija Stajlsa na dodeli Gremija glavna je tema posle dodele

hari Stajls na 65. dodeli Gremija
hari Stajls na 65. dodeli Gremijafoto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Na 65. svečanoj ceremoniji dodele muzičkih nagrada Gremi, koja je sinoć održana u Kripto areni u Los Anđelesu, okupio se veliki broj poznatih ličnosti. Jedna od zvezda večeri bio je, kao i svugde gde se on pojavi, britanski pevač Hari Stajls.


Pop senzacija i odnedavno glumac dobio je priznanje za najbolji album godine, za ostvarenje Harry's House, zatim za najbolji pop vokalni album, a bio je nominovan u još nekoliko kategorija.


Šarmantni Britanac još jednom je rešio da prkosi normama na crvenom tepihu i poigra se s pravilima, pa je iznenadio nesvakidašnjom odevnom kombinacijom.


On je pred foto-reportere stupio u kombinezonu koji je dizajniran specijalno za njega, a delo je kolaboracije brendova Egonlab i Swarovski.

 

1 / 5 Foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

 

Reč je o komadu koji prati liniju tela, ukrašen je raznobojnim rombovima i svetlucav – prekriven mnoštvom sićušnih kristala. Nogavice su šire i blago zvonastog oblika, kako Hari Stajls i inače preferira, a pevač se odlučio za kombinezon s kvadratnim izrezom koji je poneo na golo telo.

 

Tako su do izražaja došle njegove brojne tetovaže na grudima i rukama, a pevač je upotpunio svoj stil belim čizmama i nizom upečatljivog prstenja.


Nakon što je pozirao na crvenom tepihu, Stajls se presvukao u komplet sastavljen od kamel pantalona, srebrnog topa i belog širokog sakoa, a dok je podizao svoju nagradu pokazao je manikirane nokte u beloj boji.

 

hari Stajls na 65. dodeli Gremija
hari Stajls na 65. dodeli Gremijafoto: VALERIE MACON / AFP / Profimedia

Stil Harija Stajlsa, iako često kontroverzan jer pevač koketira sa ženskom modom, vrlo je priznat u najvišim krugovima, pa je on obično na listama najbolje odevenih ljudi na svetu koje sastavlja magazin Vogue.

 

Na njegov način oblačenja najviše utiču trendovi iz sedamdesetih, a pevač ne krije da mu je jedan od najvećih uzora Dejvid Bouvi.

 

 

makonda-tracker