"snovi se ostvaruju"

Pevaču je trebalo 8 godina da joj se PRIBLIŽI? Isplivao snimak koji otkriva istinu o trenutno NAJPOPULARNIJEM PARU

0

Pevač Hari Stajls već neko vreme je u vezi sa manekenkom Emili Ratajkovski. A izgleda je u nju zaljubljen mnogo duže, tačnije 8 godina.

Emili Ratajkovski i Hari Stajls su nedavno 'uhvaćeni' u strastvenom poljupcu
Emili Ratajkovski i Hari Stajls su nedavno "uhvaćeni" u strastvenom poljupcufoto: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Juče je u medijima odjeknula vest da su pevač Hari Stajls (29) i manekenka Emili Ratajkovski (31) "uhvaćeni" dok razmenjuju nežnosti.

 

Snimak strastvenog poljupca Harija i Emili na ulicama Tokija sok apsolutno nisu marili za poglede drugih ljude obišao je ceo svet, a mnogi komentarišu da je najpopularniji par današnjice tu.

 

Podsetimo, Emili Ratajkovski je u procesu razvoda od muža Sebastijana Ber-MekKlarda, a pevač Hari Stajls je relativno skoro izašao iz veze sa glumicom i rediteljkom Olivijom Vajld.

 

- Hari i Emili se druže već neko vreme. Proveli su neko vreme zajedno van očiju javnosti ove godine i samo uživaju u društvu kada mogu dok je Hari na turneji - rekao je jedan izvor za Daily Mail.

Krajem prošlog meseca se pojavila vest da je Hari Stajls nastavio dalje nakon raskida.

- Hari viđa nekoga. Potrudiće se da ne otkriva njen identitet javnosti nakon cirkusa oko njegove veze sa Olivijom. Ali njegovi uski krugovi znaju za romansu. Iako je tek na početku, čini se da sve ide baš kako treba - rekao je jedan izvor za Mirror.

 

Juče je postalo jesno ko je nova misteriozna ljubav popularnog pevača, a sada se klupko odmotava i saznajemo nove detalje.

 

Izgleda da je Hari Stajls zaljubljen u Emili Ratajkovski već neko vreme. Tačnije 8 godina

 

Naime, njegovi fanovi su pronašli video u kojem je pevač manekekenku nazvao svojom simpatijom među poznatim ličnostima (celebrity crush).

 

U videu iz decembra 2014. godine, tada 21-godišnjeg pevača grupe "One Direction" su u pitali u intervju da li ima "celebrity crush".

- Emili Ratajkovski - odgovorio je on.


Oduševljeni fanovi su brzo istakli da Hari godinama "manifestuje" svoju romansu sa Emili.

 

"Hari manifestuje Emili Ratajkovski od 2014. godine i uspeo je", "Super za njega, snovi se ostvaruju", samo su neki od komentara.

 

makonda-tracker