da li je ljubomorna?

"To što radi je neukusno i NEPRIMERENO": Olivija Vajld ŽELI DA POKVARI Rijaninu idiličnu vezu?

0

Rijana je nastupila na ovogodišnjem Superboulu i na jedinstven način saopštila da je ponovo trudna.

Olivija Vajld
Olivija Vajldfoto: KEVIN DIETSCH / UPI / Profimedia

Rijana je imala tu čast da prvi nastup nakon kraće pauze bude upravo na Superboulu, toliko bitnom događaju za sve Amerikance, a tu priliku je iskoristila i da otkrije svoju drugu trudnoću.

 

Poznatoj pevačici i njenom partneru Asapu Rokiju, ovo će biti drugo dete, a zanimljivo je da lepe vesti dolaze nešto manje od godinu dana nakon rođena prvog deteta.

 

Međutim, Olivija Vajld se potrudila da naruši porodičnu idilu i skrene pažnju na sebe. Ona je, naime, Asapa Rokija nazvala zgodnim muškarcem i na sve to označila trudnu Rijanu. Nakon nekoliko sati ona je obrisala svoju objavu.

 

- Ako sam ranije mislila da je zgodan, sada to definitivno ne mislim - napisala je Olivija uz fotografiju na kojoj se vidi kako Asap snima Rijanu dok ona nastupa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pop Faction (@popfaction)

Brojni fanovi su se pitali zašto je Olivija to uradila, a osim što je neukusno, jako je i drsko komentarisati par koji je već godinama zajedno.

 

Komentari su bili isključivo negativni i mnogi su se pitali zašto Olivija ne ostavi Asapa na miru, te da je jako nekulturno što objavljuje takve stvari na društvenim mrežama.

 

Podsetimo, Olivija je dospela u centar pažnje nakon raskida dvogodišnje veze sa Harijem Stajlsom, a pre toga, njen nekadašnji verenik Džejson Sudeikis je na bolan način saznao kako ga vara baš sa Stajlsom, a tokom burnog raskida, navodno je pokušao čak i da joj se baci pod automobil.

 

 

makonda-tracker