OPET???

Pred put u Ameriku zadaje novi udarac Pikeovim roditeljima: Svekrvi se najnoviji potez Šakire NIMALO NEĆE DOPASTI

0

Kolumbijska pevačica na sve načine pokušava da iritira Pikeovu porodicu   

foto:  EPA / MIGUEL A. LOPES
foto: EPA / MIGUEL A. LOPES

Poznata pevačica Šakira i njen nekadašnji partner Pike Đerar već duže od 6 meseci nisu zajedno. Sve se dogodilo nakon što je odna saznala da je fudbaler vara sa mlađom devojkom koja je radila u njegovoj kompaniji. 

 

Veza Pikea i mlade Klare Čije Marti je otkrivena i ubrzo je par odlučio da stavi tačku na svoju vezu koja je trajala 12 godina i iz koje par ima dvoje dece, sinove Milana i Sašu.

 

Nakon nekoliko meseci ćutanja kolumbijska pevačica je odlučila da na svaki mogući način bivšem partneru upropasti život.

 

 

 

Kako se u neposrednoj blizini njene kuće nalazi kuća Pikeovih roditelja jedan od poteza koji je Šakira uradila jeste i to da je na svoju terasu stavila lutke veštice koje su bile okrenute kao njihovoj kući.

 

Prema pisanju medija Pikeova majka je tražila da se te lutke uklone, što je pevačica i uradila pre izvesnog vremena. Ipak, tu nije bio kraj pakostima koje je Šakira pravila.

 

Ona je navodno zagradila prolaz koji je delio njenu i kuću Pikeovih roditelja, puštala je glasno svoju "osvetničku pesmu", zabranila je deci da bivšu svekrvu zovu telefonom.

 

Veštica se ponovo pojavila na Šakrinoj terasi
Veštica se ponovo pojavila na Šakrinoj terasifoto: RaúL Terrel / Zuma Press / Profimedia

 

I taman kada su pomislili da će se odmoriti od svega što im je Šakira priređivala, jer uskoro odlazi u Ameriku gde će živeti sa sinovima dogodilo se nešto što je ponovo uzdrmalo javnost.

 

Veštica na terasi se vratila.... Naime, kako mediji navode, Šakira je odlučila da vešticu lutku ponovo stavi na terasu i to baš tako da gleda u kuću Pikeovih roditelja. 

 

Ovaj njen potez sigurno se neće dopasti bivšoj svekrvi, a kakva će biti njena reakcija ostaje nam da vidimo u narednim danima.

 

 

makonda-tracker