posle svega i pretnja smrću?

"Oboje su mi se smejali i vređali me": Đerar Pike nije hteo da odgovori na JEDNO pitanje, pa zamalo pregazio novinara?

0

Đerar Pike se sa devojkom Klarom Čijom uputio u roditeljsku kuću ispred koje ga je čekao španski novinar Žordi Martin koji ga je zamolio da prokomentariše Šakirinu novu pesmu.

Đerar Pike puca pod pritiskom.
Đerar Pike puca pod pritiskom.foto: EPA-EFE/JORGE ZAPATA

Otkad su kolumbijska pevačica Šakira (46) i fudbaler Đerar Pike (36) raskinuli, javnost je dosta podeljena između njih dvoje.

 

Pevačica je zahvaljujući novim "osvetničkim" pesmama koje su posvećene njenom bivšem partneru i ocu njene dece sve popularnija i popularnija što se ne može reći za njega.

 

Poslednji meseci su bili iscrpljujući za oboje budući da su zbog svog raskida nakon 12 godina i svega što je usledilo potom (iznošenja prljavog veša, borbe za starateljstvo i Šakirinih pesama) pod lupom javnosti.

 

Ipak, izgleda da je Pike budući da uživa negativan publicitet pod većim pritiskom, pa je nedavno bio i više nego neprijatan prema španskom novinaru Žordiju Martinu i umalo ga pregazio, prenosi Marca.

Naime, paparaco je bio ispred kuće roditelja fudbalera kada je prijavio da je imao neprijatan susret sa Šakirinim bivšim partnerom.

 

Martin je otkrio da je Đerar Pike stigao u kuću roditelja sa devojkom Klarom Čijom Marti i nije želeo da odgovara na novinarska pitanja o Šakirinoj novoj pesmi TKG koju je snimila sa Karol G.

 

Novinar je prepričao da se Pike samo nasmešio i nastavio svojim putem. Međutim, nekoliko trenutaka kasnije, par je napustio roditeljsku kuću dok je Martin ostao na istom mestu.

 

Kada ga je ugledao, Pike je ubrzao i zamalo ga pregazio.

- Danas sam prošao kroz neprijatnu epizodu sa Đerarom Pikeom i Klarom Čiom, zamalo da me pregaze - rekao je Martin za špansku emisiju "El Gordo i La Flaku".

 

  • I to nije sve, usledila je pretnja smrtnju


Kao da to nije dovoljno, novinar je nagovestio da je iz automobila dobio nekoliko pretnji.

 

- Kada su izašli, Pike je toliko ubrzao automobil da me je zamalo pregazio- dodao je on.

 

-Nešto kasnije smo se mimoišli putem i oboje su mi se smejali, vređali me i pravili nepristojne znakove - objasnio je novinar.


I priča se tu ne završava jer je Martin nagovestio da je Pike na ovaj ili onaj način dobio njegov broj telefona i pretio mu.

 

-(Pike) je dobio moj broj telefona i čak me nazvao i rekao da ću umreti, inače, nije prvi put- zaključio je.

 

makonda-tracker